DR. MARTENS

Sale
Dr. Martens
79,99 44,99
Sale
Dr. Martens
79,99 44,99
Selecteer een maat
Sale
Dr. Martens
89,99 59,99
Sale
Dr. Martens
89,99 59,99
Selecteer een maat

Dr. Martens schoenen; stoer en wereldberoemd

Dr. Martens staat bekend om de klassieke veterboots en is niet meer weg te denken uit de modewereld. Het opvallende merk heeft ook in Nederland zijn statement gemaakt. Ga jij voor zwart of juist opvallend? Bekijk hiernaast onze stoere collectie Dr. Martens! 
 

Kwaliteit met een unieke stijl

De iconische veterschoenen van Dr. Martens zoals we die nu kennen zijn ontwikkeld door dr. Klaus Märtens uit Duitsland. Dr. Märtens was legerarts en na een ski-ongeval, waarbij zijn enkel gewond raakte, zaten zijn legerlaarzen ongemakkelijk. Hij heeft toen zijn eigen schoeisel ontwikkeld die stevig waren en steun gaven aan zijn voet en enkel. Het ontstaan van de wereldberoemde Dr. Martens laarzen was een feit. 
 

Kwaliteit

Dr. Martens veterschoenen staan bekend om hun duurzame kwaliteit en comfort. Het inlopen van deze iconische boots vraagt wat tijd, maar daarna loop je er zo mee weg. Door het duurzame materiaal zijn de schoenen bestemd voor intensief gebruik en heb je er lang plezier van. Het grove profiel draagt bij aan het loopcomfort en zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat, ongeacht de ondergrond. 
 

Modebeeld

De afgelopen jaren heeft Dr. Martens zijn statement gemaakt in de modewereld. Waar de laarzen voorheen vaak werden bestempeld als alternatief, zijn ze tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks straatbeeld. Ze zijn een musthave voor iedere vrouw en kunnen zowel in de winter worden gedragen als in de zomer. Combineer de stoere laarzen met een skinny jeans, een t-shirt en bikerjack óf combineer deze hoge schoenen met een jurkje en ga voor een mix van stoer en vrouwelijk. Create your own style! 

 

Uniek 

We kennen allemaal de klassieke zwarte veterboots van Dr. Martens, maar tegenwoordig zijn ze in diverse kleuren verkrijgbaar en zelf met glitters. Met een opvallend paar Dr. Martens aan je voeten maak je jouw stijl uniek. Dr. Martens is zich nog steeds aan het ontwikkelen door aanpassingen te doen in materiaal, design en kleur. Bekijk onze nieuwe collectie óf shop jouw Dr. Martens nu bij ons in de sale!