Klantenkaart

Spaar als Schuurman Schoenen klant!

Schuurman Schoenen introduceert voor alle klanten de klantenkaart. Deze klantenkaart kun je helemaal gratis aanvragen in de winkels en hiermee spaar je automatisch voor extra kortingen op je aankopen. Ook zul je op de hoogte gehouden worden van onze Schuurman Schoenen aanbiedingen en onze speciale Schuurman Schoenen acties.

Als bezoeker van onze webshop kun je je heel eenvoudig als klant registreren door een account aan te maken. Indien je online bestelt, word je tijdens het bestelproces automatisch gevraagd een account aan te maken. Nadat je de gegevens hebt ingevuld, sta je als klant geregistreerd bij Schuurman Schoenen en worden je aankopen op je account bijgeschreven.

Bestel je vervolgens (opnieuw) online, dan kun je jouw aankopen (en spaarpunten) registreren op je account door in te loggen met de combinatie e-mailadres en wachtwoord.

Ook als je niet wilt bestellen via onze webshop, kun je je als klant registreren door een account aan te maken. Indien je later een aankoop doet in één van onze filialen is het alleen nodig je klantnummer of NAW-gegevens te noemen, zodat wij je aankopen op jouw account kunnen registreren. Je kunt je klantnummer eenvoudig opzoeken door in te loggen op Mijn Account.

Ben je al in het bezit van een klantenkaart van Schuurman Schoenen en wil je nu online bestellen via onze webshop, dan kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Je aankopen worden dan bijgeschreven op je klantenkaart. 

Mocht je een klantenkaart hebben gevonden? Stuur deze dan retour naar: Schuurman Schoenen B.V., Postbus 154, 7160 AD Neede of neem contact met ons op via telefoonnummer 0545-280080.  

Hoe werkt de fysieke klantenkaart?

In al onze winkels staat de 'webzuil+', een handig middel waarmee je eenvoudig zelf (of samen met een medewerker) klant kunt worden. Na aanmelding ontvang je direct de pas en/of een e-mail met de informatie dat je klant bent geworden. Bij elke aankoop geef je de kaart af aan de kassa (of de medewerker zoekt jouw gegevens op) en automatisch worden je aankopen opgeslagen in onze computer. 

Op alle bedragen ontvang je spaarpunten welke als spaarbedrag worden geregistreerd. 

Indien je voldoende punten gespaard hebt, wordt het spaarbedrag uitgekeerd in de vorm van een waardecheque. De waardecheque kun je besteden in één van onze winkels of in de webshop. Een buitengewoon prettige bijkomstigheid is dat het bedrag dat je dan besteedt weer mee telt voor je nieuwe spaarsaldo. 

Natuurlijk worden de houders van onze klantenkaart ook automatisch op de hoogte gehouden van onze speciale Schuurman Schoenen aanbiedingen en onze speciale Schuurman Schoenen acties.