ACTIEVOORWAARDEN MERKENACTIE

IN DEZE ROERIGE TIJD HEBBEN WIJ GOED NIEUWS! JE ONTVANGT €10,- EXTRA KORTING OP GESELECTEERDE TOPMERKEN!

Topbanner topmerken

De feestdagen liggen achter ons, de nieuwe lockdown hebben we een plekje weten te geven en nu?

Wij hebben goed nieuws! Hoe kan je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een te gekke actie? In de hele maand januari ontvang je bij ons €10,- extra korting op geselecteerde topmerken in de Sale. Wij worden hier blij van! 😊

Hurry up naar onze webshop, kijk welke merken er zijn geselecteerd, kies je favoriet en shop snel!

Hoe leuk? Je bespaart geld en ziet er top uit.

Actievoorwaarden:

 • Je ontvangt €10 extra korting bovenop de Sale prijs van de geselecteerde merken.
 • De korting is alleen geldig op de afgeprijsde collectie van de geselecteerde merken, dus niet op de nieuwe collectie.
 • De juiste prijzen staan in de webshop al weergegeven.
 • De actie loopt van 2 januari t/m 31 januari 2021.
 • Houd onze socials, nieuwsbrief en webshop in de gaten om te weten welke merken er zijn geselecteerd.
 • Iedere week (van zaterdag t/m vrijdag) selecteren wij vier nieuwe merken. De korting is alleen geldig in de betreffende week.

Algemene Actievoorwaarden

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op elke deelname aan prijsvragen en andere acties. 
 2. Elke deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen aan elke actie. 
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verstrekken van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname. 
 4. Medewerkers van Schuurman Schoenen zijn uitgesloten van deelname. 
 5. Deelnemers jonger dan 16 jaar zijn uitgesloten van deelname, tenzij de wettelijk vertegenwoordiger van deze minderjarige toestemming voor deelname heeft gegeven. 
 6. Deelname is slechts mogelijk voor deelnemers woonachtig in Nederland. 
 7. Schuurman Schoenen behoudt zich het recht voor om deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform deze actievoorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de actie of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden. 
 8. Winnaars worden op onpartijdige en objectieve wijze gekozen. 
 9. Over de uitslag van prijsacties kan niet worden gecorrespondeerd. 
 10. Schuurman Schoenen besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van een actie. Desondanks is het mogelijk dat de verstrekte informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele druk-, spel-, zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Schuurman Schoenen in het leven roepen. 
 11. De prijs is niet restitueerbaar en is niet inwisselbaar voor contanten. 
 12. De prijs wordt toegekend in de staat waarin deze zich bevindt. Schuurman Schoenen is niet verantwoordelijk voor enige gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering. 
 13. Schuurman Schoenen is niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt of verband houdt met deze prijsvraag/actie of het gebruik van een prijs. 
 14. Schuurman Schoenen behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze actievoorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. 
 15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsacties worden verkregen, zullen slechts voor de desbetreffende actie worden aangewend en zullen niet doorverkocht worden aan derden. Schuurman Schoenen zal de gegevens gebruiken om contact met de winnaar op te nemen en zal de naam van de winnaar publiceren. Nadat Schuurman Schoenen de winnaar bekend heeft gemaakt, zal Schuurman Schoenen de persoonsgegevens van alle deelnemers verwijderen. 
 16. Schuurman Schoenen kan de foto van de prijswinnaar op de website en social media kanalen publiceren wanneer hiervoor uitdrukkelijke toestemming is gegeven door de prijswinnaar. 
 17. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag/actie kunt u gebruik maken van het contactformulier.