Betaalmethoden

Schuurman Schoenen biedt voor de klanten de volgende mogelijkheden aan om te betalen:

Betaalmethoden Schuurman Schoenen

IDEAL

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:  

  • Je bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
  • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
  • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
  • Je ontvangt een bevestiging van je bank
  • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

CREDITCARD

Je kunt ook betalen met je creditkaart. Bij het betalen met Visa en Mastercard wordt gevraagd naar de unieke CVC-code die gekoppeld is aan je Mastercard. De driecijferige CVC-code kun je vinden op de achterkant van je Creditcard.

Bij betalingen via creditcard is een maximum van € 450,- ingesteld. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van een bestelling! Mocht je bestelling boven € 450,- uit komen, dan kun je altijd een deelbestelling doen. Dit wil zeggen dat je eerst een bestelling plaatst waar het totaalbedrag onder de € 450,- zit, en vervolgens een tweede bestelling plaatst met de overige producten. 

PAYPAL

PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kun je eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen. Ook kun je bij ons met je creditcard betalen.

Een PayPal-rekening is gratis wanneer je betaalt. Wil je betaald worden met PayPal, dan vragen wij hier een vergoeding voor.

Door eenvoudig je bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kun je veilig in binnen- en buitenland online betalen.

Hoe werkt PayPal? Het is niet nodig geld te storten op je PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door jou gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op je PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op jouw bank of giro.

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay 'Kopersbescherming' aan.

Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

Maak een PayPal-account aan

Riverty

Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen na ontvangst van je bestelling (op rekening) werkt Schuurman Schoenen samen met Riverty (voorheen AfterPay). Riverty neemt de betalingen over van Schuurman Schoenen en zorgt voor het vervolgtraject. Hieronder lees je meer over Riverty:

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via Riverty

Met Riverty kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door jou bestelde product. Riverty maakt gebruik van een digitale acceptgiro die je per e-mail ontvangt. Deze zul je ongeveer vijf dagen na je bestelling ontvangen.

Riverty voert voor www.schuurman-schoenen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.schuurman-schoenen.nl betalen met een digitale acceptgiro via Riverty, het maximale bedrag van je bestelling met Riverty hangt af van een aantal factoren. Het is geen vastgesteld bedrag, maar een bedrag dat stapsgewijs klimt naarmate je vaker bestelt en afrekent via Riverty.

Bij Schuurman Schoenen kun je gebruik maken van Riverty bij besteding vanaf € 10,-. 

Het gebruik van deze dienst is €0,95

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

VVV-CADEAUKAART 

Bij Schuurman Schoenen is het ook mogelijk om met je VVV-cadeaukaart te bestellen en te betalen, zowel online als in onze winkels. Wanneer je online een bestelling plaatst kun je bij de betaalopties kiezen voor VVV-cadeaukaart. Het logo staat naast alle andere opties. Klik hierop en klik vervolgens op afrekenen. Je komt nu op de pagina terecht waar je de codes van je VVV-cadeaukaart kunt invoeren. Wanneer er een resterend bedrag open staat, kun je deze voldoen met iDeal, MasterCard, Visa of PayPal. Staat er een resterend bedrag op je VVV-cadeaukaart staan? Geen probleem. Dit bedrag blijft gewoon geldig!

Vanwege gewijzigde wetgeving kunt u met deze cadeaukaart max €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

ING HOMEPAY

ING Home'Pay, is een betaalmethode die door klanten gebruikt kan worden om je online aankopen via de beveiligde verbinding van de ING Bank te kunnen doen. Als je een ING Home’Bank abonnement en een ING-zichtrekening bij de ING Bank in België hebt kun je gebruik maken van deze betaalmethode. 

Hoe betaal je met ING HomePay? 

-    Kies ING Home'Pay als betaalmethode, je komt op de startpagina van ING Home'Pay terecht 

-     Meld je aan met je ING Card Reader 

-    Kies de rekening waarmee je je aankoop wilt betalen 

-    Controleer de gegevens van je betaling en voer de betaling uit

FASHIONCHEQUE

Bij Schuurman Schoenen is het ook mogelijk om met je Fashioncheque te bestellen en te betalen, zowel online als in onze winkels. Wanneer je online een bestelling plaatst kun je bij de betaalopties kiezen voor Fashioncheque. Het logo staat naast alle andere opties. Klik hierop en klik vervolgens op afrekenen. Je komt nu op de pagina terecht waar je de codes van je Fashioncheque kunt invoeren. Wanneer er een resterend bedrag open staat, kun je deze voldoen met iDeal, MasterCard, Visa of PayPal. Staat er een resterend bedrag op je Fashioncheque staan? Geen probleem. Dit bedrag blijft gewoon geldig!

Vanwege gewijzigde wetgeving kunt u met deze cadeaukaart max €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

BELFIUS DIRECT NET

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt direct gebruik maken van Belfius Direct Net zonder dat je jezelf hiervoor hoeft aan te melden.

Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling dan ook direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze Belfius Direct Net worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt.

KBC / CBC ONLINE

KBC en CBC Online kan alleen gebruikt worden door Belgische klanten die er toegang toe hebben. Met KBC of CBC Online kun je je bestelling op een snelle, eenvoudige en veilige manier online betalen. 

Hoe betaal je met KBC of CBC Online? 

-    Kies KBC of CBC Online als betaalmethode, je komt op de startpagina van je bank terecht 

-    Meld je aan met je bankkaart 

-    Kies de rekening waarmee je je aankoop wilt betalen 

-    Controleer de gegevens van je betaling en voer de betaling uit

BANCONTACT / MISTER CASH

Mister Cash/Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. De aangesloten banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Het gebruik is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar en veilig. 

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash/Bancontact. Je kunt direct met Mister Cash/Bancontact je aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie je gelijk op je online bankafschrift. 

Hoe betaal je met Mister Cash/Bancontact? 

-    Kies Mister Cash/Bancontant als betaalmethode 

-    Typ je banknummer en vervaldatum in 

-    Je wordt naar een beveiligde pagina van je bank geleid, gebruik je kaartlezer of digipass om de betaling te accepteren 

-    Controleer de gegevens en voer de betaling uit

SOFORT

Sofort is een Europese betaalmethode en vooral in Duitsland erg populair. Met Sofort kun je je bestelling op een snelle, eenvoudige en veilige manier online betalen.

Hoe betaal je met Sofort? 

- Kies Sofort als betaalmethode

- Meld je aan

- Controleer de gegevens en voer de betaling uit

- Bevestig de overschrijving via pincode of kaartlezer