• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay

De Schuurman Schoenen waardecheque!

Heb je als trouwe klant van Schuurman Schoenen via de post je waardecheque ontvangen? Dan heb je dit najaar ook nog eens een speciaal cadeau van ons ontvangen. Als klantenkaarthouder heb je eenmalig 20 extra punten (t.w.v. € 10,-) ontvangen, ongeacht of je op dit moment al punten gespaard hebt. Neem de waardecheque mee naar één van onze winkels of shop online in de webshop. Zo wordt de schitterende nieuwe najaarscollectie wel heel voordelig!

De waardecheque was geldig van donderdag 24 augustus t/m zondag 8 oktober 2017 op onze gehele collectie schoenen. De extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen komen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer.


Waardecheque in de webshop

Je kon de waardecheque ook direct in onze webshop besteden. Hiervoor log je in met je klantnummer en als wachtwoord gebruik je je postcode. Gebruik hiervoor de gegevens zoals vermeld in de brief met de waardecheque. De door jou gespaarde korting (waardecheque) wordt verrekend tijdens het betaalproces. 


Waardecheque in de winkels

In de winkel en via de webshop spaar je bij een aankoop direct weer voor een nieuw spaartegoed. Tel uit je winst!


Actievoorwaarden waardecheque:

* De waardecheque was geldig van donderdag 24 augustus t/m zondag 8 oktober 2017 op onze gehele collectie schoenen (Bama producten, riemen en tassen zijn uitgesloten).
* Na 8 oktober 2017 komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer.
* Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug.
* De waardecheque is niet inwisselbaar voor contanten. Het minimale bestedingsbedrag moet hoger zijn dan de waarde van de cheque.
* Je kan als klantenkaarthouder maximaal 1 waardecheque verzilveren. Het samenvoegen van twee of meerdere aparte waardecheques is niet toegestaan.
* Bij vermoeden van misbruik is Schuurman Schoenen gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren.
* Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de waardecheque geen geld terug. Zodra de retour administratief bij ons verwerkt is, kon je nog t/m 8 oktober 2017 een nieuwe aankoop doen en de waardecheque opnieuw besteden. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces.
* De waardecheque is geldig in al onze vestigingen van Schuurman Schoenen en uiteraard ook in onze webshop.


Aanmelden nieuwsbrief