• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPayDe Schuurman Schoenen waardecheque!

Heb je als trouwe klant van Schuurman Schoenen via de post je waardecheque ontvangen? Dan heb je dit voorjaar ook nog eens een speciaal cadeau van ons ontvangen. Als klantenkaarthouder heb je eenmalig 20 extra punten (t.w.v. € 10,-) ontvangen, ongeacht of je op dit moment al punten gespaard hebt. Neem de waardecheque mee naar één van onze winkels of shop online in de webshop. Zo wordt de schitterende nieuwe voorjaarscollectie wel heel voordelig!

De waardecheque was geldig van donderdag 7 maart t/m woensdag 17 april 2019 op onze gehele collectie schoenen. Wanneer je de waardecheque niet besteed komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer.


Waardecheque in de webshop

Je kan de waardecheque ook direct in onze webshop besteden. Log in zodat je waardecheque tijdens het betaalproces automatisch wordt verrekend.


Waardecheque in de winkels

In de winkel en via de webshop spaar je bij een aankoop direct weer voor een nieuw spaartegoed. Tel uit je winst!


Actievoorwaarden waardecheque:

* De waardecheque was geldig van donderdag 7 maart t/m woensdag 17 april 2019 op onze gehele collectie schoenen en tassen (Bama producten, riemen en sokken zijn uitgesloten).
* Na 17 april 2019 komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer.
* Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug.
* De waardecheque is niet inwisselbaar voor contanten. Het minimale bestedingsbedrag moet hoger zijn dan de waarde van de cheque.
* Je kan als klantenkaarthouder maximaal 1 waardecheque verzilveren. Het samenvoegen van twee of meerdere aparte waardecheques is niet toegestaan.
* Bij vermoeden van misbruik is Schuurman Schoenen gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren.
* Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de waardecheque geen geld terug. Zodra de retour administratief bij ons verwerkt is, kun je nog t/m 17 april 2019 een nieuwe aankoop doen en de waardecheque opnieuw besteden. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces.
* De waardecheque is geldig in al onze vestigingen van Schuurman Schoenen en uiteraard ook in onze webshop.


Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.