DE SCHUURMAN SCHOENEN WAARDECHEQUE

Topbanner Waardecheque

Bij Schuurman Schoenen komen klantenkaarthouders op de eerste plaats

Heb je als trouwe klant van Schuurman Schoenen donderdag 27 of vrijdag 28 augustus via de post je waardecheque ontvangen? Dan heb je dit najaar ook nog eens een speciaal cadeau van ons ontvangen. Als klantenkaarthouder heb je eenmalig 20 extra punten (t.w.v. € 10,-) ontvangen, ongeacht of je op dit moment al punten gespaard hebt. Neem de waardecheque mee naar één van onze winkels of shop online in de webshop. Zo wordt de schitterende nieuwe najaarscollectie wel heel voordelig! 

De waardecheque is geldig van donderdag 27 augustus t/m zondag 4 oktober 2020 op onze gehele collectie schoenen en tassen. Wanneer je de waardecheque niet besteed komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer.

Waardecheque in de webshop

Je kan de waardecheque ook direct in onze webshop besteden. Log in en klik tijdens het betaalproces op de button om je waardecheque te verzilveren.

Waardecheque in de winkels

In de winkel en via de webshop spaar je bij een aankoop direct weer voor een nieuw spaartegoed. Tel uit je winst!

Actievoorwaarden waardecheque:

* De waardecheque is geldig van donderdag 27 augustus t/m zondag 4 oktober 2020 op onze gehele collectie schoenen en tassen (Bama producten, riemen en sokken zijn uitgesloten).

* Na 4 oktober 2020 komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer. 

* Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug. 

* De waardecheque is niet inwisselbaar voor contanten. Het minimale bestedingsbedrag (exclusief verzendkosten en uitgesloten producten) moet hoger zijn dan de waarde van de cheque.

* Je kan als klantenkaarthouder maximaal 1 waardecheque verzilveren. Het samenvoegen van twee of meerdere aparte waardecheques is niet toegestaan. 

* Bij vermoeden van misbruik is Schuurman Schoenen gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren. 

* Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de waardecheque geen geld terug. Zodra de retour administratief bij ons verwerkt is, kun je nog t/m 4 oktober 2020 een nieuwe aankoop doen en de waardecheque opnieuw besteden. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces. 

* De waardecheque is geldig in al onze vestigingen van Schuurman Schoenen en uiteraard ook in onze webshop.

* Druk- en zetfouten voorbehouden.