Ruilen of Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Graag willen wij je retourzending zo goed en zo snel mogelijk behandelen. Hoe meer gegevens je invult, des te beter wij je kunnen helpen.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Retourneren binnen Nederland is gratis wanneer je gebruikmaakt van één van de volgende retouropties. Retour zendingen vanuit het buitenland zijn voor eigen rekening. Voor je gemak biedt Schuurman Schoenen drie verschillende manieren om je bestelling retour te sturen.

  1. Ruilen/retourneren in onze winkels (gratis) Je kan je bestelling in één van onze winkels ruilen of retourneren. Via het kopje 'Onze winkels' kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde Schuurman Schoenen winkel achterhalen. In de winkel helpen onze medewerkers je graag verder.
  2. Let op: bestellingen die betaald zijn met het betaalmiddel AfterPay kunnen niet geruild of geretourneerd worden in onze winkels! Je kan je bestelling retour zenden (naar ons gratis retouradres) door je pakket in te leveren bij een DHL ServicePoint.
  3. Opsturen naar ons retouradres (gratis). Het kan zijn dat je niet in de buurt van één van onze winkels woont. In dat geval kun je binnen Nederland het artikel gratis retour sturen. Je vindt in de verzenddoos een retourlabel. Dit retourlabel plak je over het verzendlabel wanneer je jouw product wilt ruilen of retourneren. Je kunt nu het pakket inleveren bij een DHL Servicepoint. Bij het DHL Servicepoint krijg je de keuze om de Track & Trace code te ontvangen per SMS of E-Mail. Hiermee kun je het pakket volgen.
  4. Het is ook mogelijk jouw pakket te retourneren via het Postkantoor (Post NL) of een andere vervoerder. De kosten voor een retourzending bedragen dan €6,95. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening en worden niet achteraf door Schuurman Schoenen vergoed. 
  5. Om je retourartikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij je het retourformulier volledig in te vullen. Bewaar het Track & Trace nummer van het pakket dat je retour hebt gestuurd als bevestiging van je retourzending. 
  6. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen we je graag door naar de volgende pagina. 
  7. Klik hier -> Herroepingsrecht