Bergstein

34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat
34,99
Kleur
Maat

Regenlaarsjes van Bergstein

Of je nu in 1980 geboren bent of in 2020, iedereen vind het superleuk om in de plassen te stampen. Een Nederlandse merk dat handgemaakte rubberen regenlaarzen maakt heeft dit als geen ander begrepen. Maar om welk merk gaat het? Over Bergstein! Dit Oer-Hollandse merk bestaat al 25 jaar en staat bekend om de kleurrijke rainboots. De producten worden gemaakt in Europa en elk paar is uniek!

Eén en al vrolijkheid

De missie van Bergstein is om kinderen een vrolijk en kleurrijk leven te geven waarin ze lekker zichzelf kunnen zijn. In ons onvoorspelbare klimaat zijn de regenlaarzen onmisbaar. Door het soepele natuurrubber zitten ze ontzettend lekker. De sprankelende kleuren zorgen voor blijheid en passen perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. Het stampen in de plassen kan beginnen! Een druilerige dag wordt een stuk leuker met de regenlaarzen van Bergstein.

De laarsjes zijn niet alleen ideaal bij slechter weer, maar kunnen ook zeer goed gedragen worden als er een boswandeling op de planning staat of tijdens het buitenspelen. Jouw zoon of dochter piept er zo in, waardoor ze ook nog handig zijn!

Let the adventure begin

De Bergstein laarsjes zijn razend populair onder meiden én jongens. In onze collectie vind je diverse kleuren. Van traditioneel geel, stoere kleuren tot aan pastel tinten. Ze passen perfect bij de belevingswereld van kinderen. Laat het avontuur beginnen!

Voor de koude winterdagen hebben wij ook winter boots. Door de heerlijke binnen voering krijgt jouw zoon of dochter warme voetjes. Het rubber zorgt ervoor dat de voetjes niet nat worden.

Al met al zijn de laarsjes van Bergstein ideaal onder alle weersomstandigheden en kunnen ze altijd gedragen worden. Bekijk de collectie online of kom naar één van onze winkels.