Olang

Web Only
Olang
Vanaf 59,99
Web Only
Olang
Vanaf 59,99
Kleur
Maat
Web Only
Olang
Vanaf 59,99
Web Only
Olang
Vanaf 59,99
Kleur
Maat
Web Only
Olang
Vanaf 59,99
Web Only
Olang
Vanaf 59,99
Kleur
Maat

Olang snowboots en laarzen

Ben je op zoek naar snowboots en laarzen die bestand zijn tegen sneeuw, wind en koude temperaturen? Dan is de kans groot dat er een geschikt paar Olang snowboots of laarzen in onze webshop beschikbaar voor je is. Zowel volwassenen als kinderen genieten keer op keer van de design snowboots van Olang. Dit merk heeft zich laten inspireren door koude en gure winterdagen. Niet alleen de dagen zoals we die in Nederland kennen, maar ook die plaatsvinden in allerlei populaire wintersportgebieden over de gehele wereld. En omdat elk paar een combinatie is van Italiaans design, uitgebreide kennis en een sterke passie voor schoenen, heb je altijd een uniek paar aan je voeten.

Olang snowboots voor heren

De Olang snowboots voor heren uit onze collectie zien er stuk voor stuk stoer en robuust uit. Of je nu op wintersport bent of op een koudere dag in Nederland een fijne wandeling wilt maken: met deze snowboots en laarzen kom je zeer zeker stijlvol voor de dag. Snowboots van Olang worden gemaakt in Italië en de fabriek heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van warme en comfortabele snowboots en laarzen die meegaan met de laatste trends.

Olang snowboots voor dames

Kijk je naar de Olang snowboots voor dames, dan zie je direct kwaliteit, design en comfort terug. Ook deze exemplaren zijn voornamelijk voorzien van de kleuren zwart en grijs. Maar in vergelijking met de modellen voor heren, zijn ze ietsjes stijvoller zonder in te hoeven boeten op comfort en robuustheid. Kortom: ook dames kunnen prima uit de voeten in winterse omstandigheden met de Olang snowboots en laarzen.

Olang snowboots voor kinderen

Olang snowboots en laarzen zijn er natuurlijk ook voor kinderen. Zo kan iedereen in het gezin genieten van stijlvolle en degelijke winterlaarzen om elke sneeuwbui te trotseren. Ook hier voeren zwart en grijs de boventoon, maar er is ook een paar beschikbaar met een wat meer felle kleur. Welk paar snowboots van Olang heeft jullie voorkeur?

Wil je ook graag Olang snowboots of laarzen aanschaffen? Kies dan uit de verschillende exemplaren in onze webshop of bezoek een van onze winkels. Als je je online bestelling voor 20.00 uur plaatst, heb je ze als ze op voorraad zijn de eerstvolgende werkdag al in huis. Verzending is bovendien gratis bij een aankoop van meer dan € 30,-!