Birkenstock

Klantendagen non sale
Birkenstock
20% korting
49,99 46,39
Klantendagen non sale
Birkenstock
20% korting
49,99 46,39
Kleur
Maat

Birkenstock sandalen

Op zoek naar Birkenstock sandalen voor dames en heren? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel want bij Schuurman Schoenen heb je de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Birkenstock is een echt wereldmerk en de historie gaat terug tot het jaar 1774. Daarbij is Birkenstock ook de uitvinder van het voetbed zoals wij dat tegenwoordig kennen. Het unieke, originele Birkenstock voetbed is tot in de kleinste details gebaseerd op de natuurlijke afdruk van een gezonde voet in het zand. Dit is dan ook meteen de basis van alle Birkenstock modellen. Het zorgt voor optimaal draagcomfort, een heerlijke demping en een buitengewoon hoge kwaliteit van de Birkenstock slippers en sandalen. Je kunt ze urenlang dragen zonder dat dit belastend is voor je voeten.

Comfortabele en modieuze Birkenstock dames sandalen

Behalve dat sandalen van Birkenstock heel comfortabel zitten, zien ze er ook nog eens schitterend uit. De collectie bestaat voor een groot deel uit unisex modellen, zodat iedereen ze graag draagt. De topmodellen van Birkenstock zijn de Gizeh teenslipper, de Arizona slipper met de twee individueel verstelbare banden, de elegante Madrid slipper en de Mayari slipper met de kenmerkende teenlus. Ze zijn stuk voor stuk zowel tijdloos als modieus en altijd voorzien van het ongeëvenaarde Birkenstock draagcomfort dankzij het anatomisch gevormde kurk-latex voetbed.

Birkenstock voor heren

Natuurlijk hebben we ook Birkenstock sandalen voor heren in ons assortiment. En ook kinderen hebben bij ons een ruime keuze. Zo is er voor iedereen in het gezin wel een geschikt paar Birkenstocks te vinden.

Bekijk hierboven het assortiment Birkenstock sandalen en slippers van Schuurman Schoenen online of bezoek een van onze vele winkels. Online bestellen gaat heel gemakkelijk, eenvoudig en veilig. En bij besteding vanaf € 30,- betaal je geen verzendkosten!