• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

Hoera, jubileum week!

donderdag, 11 oktober 2018

Feest met ons mee!Deze week hebben we bij Schuurman Schoenen wat te vieren. Onze winkels in Haaksbergen, Veenendaal, Zwolle en Beneden-Leeuwen zijn jarig! Hier zijn we ontzettend trots op en daarom hebben we een feestelijke actie in deze winkels. 

SCHUURMAN SCHOENEN HAAKSBERGEN 


Onze winkel in Haaksbergen bestaat 20 jaar! Kom tussen woensdag 10 en zaterdag 13 oktober naar Haaksbergen en draai je korting aan het Schuurman Schoenen Rad van Fortuin. Kies een paar schoenen, draai aan het rad en ontvang de korting die je draait. De korting kan flink oplopen dus sla je slag! 

SCHUURMAN SCHOENEN VEENENDAAL 


In Veenendaal is het ook feest. Schuurman Schoenen Veenendaal bestaat 10 jaar en dit willen we graag met onze klanten vieren. Kom tussen woensdag 10 en zaterdag 13 oktober langs en kies een paar schoenen. Vlak voordat je jouw nieuwe schoenen gaat afrekenen, mag je aan het Schuurman Schoenen Rad van Fortuin draaien en ontdek wat jouw korting is. Hoe leuk is dat? De korting kan oplopen tot 50% en je heb ALTIJD PRIJS! 

SCHUURMAN SCHOENEN ZWOLLE 


Onze winkel in Zwolle bestaat 10 jaar! Kom tussen donderdag 11 en zondag 14 oktober naar Zwolle en draai je korting aan het Schuurman Schoenen Rad van Fortuin. Kies een paar schoenen en draai aan het Schuurman Schoenen Rad van Fortuin. Misschien draai jij wel 50% korting! 

SCHUURMAN SCHOENEN BENEDEN-LEEUWEN 


In Beneden-Leeuwen is het van woensdag 10 oktober t/m zaterdag 13 oktober feest! De winkel bestaat 5 jaar en dit willen we graag vieren! Kom langs in onze winkel, kies een paar schoenen en draai voordat je gaat afrekenen aan ons Rad van Fortuin. De korting kan oplopen tot 50% en je hebt ALTIJD PRIJS! 

Bekijk de actuele openingstijden van Haaksbergen, Veenendaal, Zwolle en Beneden-Leeuwen

We zien je graag in een van onze jubilea winkels en misschien draai jij wel 50% korting!😁
Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.