Gratis doeboek bij aankoop van Keq

KEQ Doeboek

KOOP EEN PAAR KEQ SCHOENEN EN ONTVANG EEN GAAF DOEBOEK!

Ontdek de magie van Keq schoenen en maak je kinderen dolgelukkig! Bij aankoop van een paar Keq schoenen krijg je van 3 t/m 9 juli een gaaf doeboek cadeau*. Het is tijd om de wereld te verkennen, te spelen en te leren, allemaal met Keq!

Wat maakt Keq schoenen zo speciaal? Ten eerste staat Keq bekend om zijn uitstekende kwaliteit en vakmanschap. De schoenen bieden ultiem comfort en ondersteuning zodat je kinderen de hele dag door kunnen rennen, springen en spelen. Maar dat is nog niet alles! Keq schoenen zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook stijlvol en trendy. Met een breed scala aan kleuren en designs, is er voor elk kind wel een perfect paar te vinden. Of het nu gaat om stoere sneakers, schattige babyschoentjes of vrolijke sandalen, Keq heeft het allemaal!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij aankoop van een paar Keq schoenen een doeboek cadeau. Dit doeboek zit boordevol leuke activiteiten, spelletjes en puzzels om de creativiteit en verbeeldingskracht van je kinderen te stimuleren. Het is de perfecte aanvulling op hun nieuwe schoenen en zorgt voor urenlang plezier en vermaak.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar één van onze winkels of ontdek hier de prachtige collectie Keq schoenen. Deze actie is slechts tijdelijk, dus zorg dat je er snel bij bent. OP=OP!

*Er geldt een maximum van 1 doeboek per bestelling.