Zet je schoen voor Sinterklaas!

Sinterklaas

✏️ Kom jouw gekleurde schoentje zetten bij Schuurman Schoenen! ✏️

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken en bij Schuurman Schoenen maken we het extra speciaal voor onze jonge fans. Haal je creatieve geest tevoorschijn, want het is tijd om je eigen gekleurde schoentje te zetten! In al onze winkels geven we jou de kans om je unieke creatie achter te laten.

🖍️ Hoe werkt het? 🖍️

Kom langs in één van onze Schuurman Schoenen winkels en vraag naar de speciale kleurplaten. Deze kleurplaten zijn beschikbaar in al onze filialen. Maar wacht, er is meer! Als je geen tijd hebt om langs te komen, kun je de kleurplaat ook downloaden onderin deze pagina!

🎨 Kleurpiet komt op bezoek! 🎨

Het wordt leuker - Kleurpiet heeft ons laten weten dat hij op 1 december al onze winkels gaat bezoeken om de schoentjes te vullen met een verrassing. Maar let op, om ervoor te zorgen dat jouw schoentje niet overgeslagen wordt, moet je het vóór 30 november hebben ingeleverd!

Dus, pak je stiften, potloden en glittertjes, en laat je creativiteit de vrije loop! Of je nu een regenboog van kleuren gebruikt, je schoen bedekt met glitters, of er een waar kunstwerk van maakt, we kunnen niet wachten om te zien wat jij in petto hebt.

Doe mee aan deze feestelijke traditie en maak je klaar voor een magische verrassing van Kleurpiet. Bij Schuurman Schoenen vieren we de gezelligheid van het seizoen graag samen met jou en je kleurrijke creaties. Tot snel in één van onze winkels!

De kleurplaat is in onze winkels beschikbaar op A3 formaat. Je kan hem ook op A4 formaat printen maar dan wordt jouw schoentje wel wat kleiner. De verrassing blijft uiteraard hetzelfde.