RUILEN OF RETOURNEREN

LET OP: Door de grote drukte bij pakketdiensten ontvangen wij je retourzending later, hierdoor duurt het retourproces langer dan je gewend bent.

We doen er alles aan je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Daarbij hebben we twee tips:

  1. Houd je track & trace goed in de gaten om de voortgang te zien van je retourzending.
  2. Mocht je via Afterpay besteld hebben, dan kun je in de Afterpay-app de factuur 'pauzeren' in afwachting van de retourverwerking. Meer informatie vind je hier.Hoe kun je een bestelling retourneren?

Je hebt het recht om een aankoop binnen 30 dagen te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Retourneren kan op drie manieren:

1. Ruilen/retourneren in onze winkels (gratis)

Je kunt je bestelling retourneren of ruilen in één van onze winkels.

2. Opsturen naar ons retouradres (gratis)

Woon je niet in de buurt van een van onze winkels? Dan kun je binnen Nederland je bestelling gratis retour sturen. Je vindt daarvoor in de verzenddoos een retourlabel. Plak dit label over het oorspronkelijke verzendlabel, voeg het volledig ingevulde retourformulier bij en lever het pakket in bij een DHL ServicePoint. Daar kun je ook kiezen hoe je de Track & Trace-code wilt ontvangen waarmee je je pakket kunt volgen: via sms of e-mail. Deze Track & Trace-code geldt ook als bevestiging van je retourzending. Klik hier voor een DHL ServicePoint bij jou in de buurt.

3. Opsturen via het Postkantoor (PostNL) of een andere vervoerder (kosten: € 7,25)

Verstuur je je retourzending via een andere vervoerder dan DHL, dan bedragen jouw kosten € 7,25. Deze kosten worden niet achteraf door Schuurman Schoenen vergoed. Voeg ook in dit geval het volledig ingevulde retourformulier bij je retourzending bewaar de Track & Trace-code als bevestiging van je retourzending.

Klik hier voor meer informatie over ruilen & retourneren

Opsturen vanuit het buitenland?

Let op: voor retourzendingen vanuit het buitenland worden door de betreffende postservice wel kosten in rekening gebracht (afhankelijk per land).