Verzendmethode

In samenwerking met DHL ServicePoint wordt de bestelling bij je bezorgd. Op het moment dat je bestelling wordt overgedragen aan DHL ontvang je een e-mail van Schuurman Schoenen. Je kan vervolgens je bestelling volgen via de Track & Trace informatie.

Een DHL pakketbezorger levert je bestelling, op het door jou opgegeven afleveradres, af. Je kunt zelf aangeven of dit bijvoorbeeld thuis, op je werk of bij je buren is. Het is niet mogelijk om een bestelling te laten bezorgen op een postbus adres. Bekijk de bezorgtijden van DHL bij jou in de buurt.

Bij geen gehoor ontvang je een kaart met daarop informatie om online het volgende bezorg moment te kiezen. Doe je dit niet dan wordt op de volgende werkdag een tweede bezorgpoging gedaan. Indien na 4 bezorgpogingen de bestelling niet is uitgereikt, wordt de bestelling automatisch naar ons geretourneerd.

DHL ServicePoint

Naast het kiezen van een factuur adres is het ook mogelijk om je bestelling af te halen bij één van de 2000 DHL ServicePoints in Nederland. Tijdens het afrekenproces in de winkelwagen kun je eenvoudig aangeven bij welk DHL ServicePoint je de bestelling af wenst te halen, in België kun je bij BPost terecht. 

Afhalen in de winkels

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in één van onze winkels. Je kunt in hiervoor kiezen in de eerste stap van het bestelproces. Een compleet overzicht van al onze winkels vind je hier

Verzendkosten

Er worden geen verzendkosten berekend bij bestellingen boven de € 30,- in Nederland. Bij bestellingen met een orderwaarde onder de € 30,- rekenen wij € 3,95 verzendkosten bij verzending binnen Nederland. De verzendkosten voor pakketverzending naar België en Duitsland is standaard € 3,95. Wil je de verzendkosten naar andere landen weten? Kijk hier voor het overzicht

Ruilen of retourneren? Dat kan natuurlijk!

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een DHL ServicePoint bij jou in de buurt.

Unieke Schuurman Schoenen verzenddoos!

Heb je een bestelling geplaatst in onze webshop? Dan wordt je bestelling altijd verzonden in onze unieke Schuurman Schoenen verzenddoos. Naast je schoenen ontvang je ook een retourlabel en een retourformulier.