Verzendmethode

Hoe werkt het met de verzending van je bestelling?

Voor de verzending van je bestelling werken wij samen met DHL. Op het moment dat je bestelling wordt overgedragen aan DHL, ontvang je van ons een e-mail met Track & Trace-informatie. Met deze informatie kun je vervolgens je bestelling volgen.

De bezorger van DHL levert je bestelling af op het door jou opgegeven afleveradres. Je kunt zelf aangeven of dit bijvoorbeeld thuis, op je werk of bij je buren is. Het is niet mogelijk om een bestelling te laten bezorgen op een postbusadres.

Ben je niet thuis op de dag van bezorging? Dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren. Je ontvangt een gele kaart in de brievenbus. Hier staat op waar het pakket in de straat is afgegeven of bij welk DHL ServicePoint je het pakket de eerstvolgende werkdag kan afhalen.

Afhalen bij een DHL ServicePoint

Bij het bestellen kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij een van de 4.000 DHL ServicePoints in Nederland. Tijdens het afrekenproces in de winkelwagen kun je eenvoudig aangeven bij welk DHL ServicePoint je de bestelling wilt afhalen. In België kun je hiervoor terecht bij BPost.

Klik hier voor een DHL ServicePoint bij jou in de buurt.

Afhalen bij een van onze winkels

In de eerste stap van het bestelproces kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij een van onze winkels. Een compleet overzicht van al onze winkels vind je hier.

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de € 30,- in Nederland berekenen we geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 30,- betaal je € 3,95 verzendkosten bij verzending binnen Nederland. De verzendkosten voor pakketverzending naar België en Duitsland is standaard € 3,95, ongeacht het bedrag van de bestelling. Wil je de verzendkosten naar andere landen weten? Klik hier.

Ruilen of retourneren?

Dat kan natuurlijk! Klik hier voor meer informatie.