Stap stijlvol het voorjaar in met de nieuwe schoenencollectie van Schuurman Schoenen!

Dé schoenentrends van dit voorjaar: van witte sneakers tot pastelkleuren!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je schoenencollectie weer bij te werken. Bij Schuurman Schoenen kun je terecht voor de nieuwste voorjaarscollectie schoenen. In deze blog bespreken we de trends van dit seizoen, zoals witte sneakers, kleurtrends zoals goud en pastelkleuren, en we laten zien dat er voor iedere gelegenheid een geschikte schoen te vinden is.

Witte sneakers

Witte sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een witte sneaker is niet alleen trendy, maar ook nog eens heel praktisch. Ze zijn tijdloos en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Het is namelijk de ideale schoen voor een casual look. Combineer ze bijvoorbeeld met een simpele jeans en een t-shirt voor een laid-back uitstraling. Maar ook voor een nette outfit zijn witte sneakers perfect te dragen. Met een pantalon en een blouse ga je voor een stijlvolle look met een sportieve touch.

Witte sneakers zijn er in verschillende modellen en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke leren sneaker, een trendy model met chunky zool of een sportieve variant met mesh details. Ook de combinatie van wit met andere kleuren is populair. Denk bijvoorbeeld aan een witte sneaker met zwarte details of met een gekleurd accent.

Kortom, witte sneakers zijn de ideale schoenen voor het voorjaar en de zomer. Ze zijn tijdloos, makkelijk te combineren en perfect voor een casual of nette outfit. Bij Schuurman Schoenen vind je een ruime collectie aan witte sneakers voor dames en heren van verschillende merken en modellen. Van klassieke modellen tot trendy varianten en opvallende details.

Witte sneakers

Pastelkleuren of liever goud?

Naast witte sneakers zijn goud en pastelkleuren helemaal hot deze lente en zomer. Goudkleurige schoenen geven een luxe uitstraling aan je outfit. Schuurman Schoenen heeft een ruime collectie aan goudkleurige schoenen. Denk bijvoorbeeld aan sandalen met een gouden glans, goudkleurige westernlaarsjes of sneakers met gouden details. Pastelkleuren zijn ook populair dit seizoen. Zachte kleuren zoals lichtblauw, roze en mintgroen zijn perfect voor het voorjaar. Een ruime keuze aan pastelkleurige schoenen, van pumps tot sneakers en van sandalen tot enkellaarsjes: er is voor ieder wat wils.

Schoenen voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte schoen te vinden bij Schuurman Schoenen. Voor een dagje uit zijn sneakers of sandalen perfect. Ga je naar je werk? Kies dan voor een nette veterschoen of een mooie instapper.

Ga je naar een feestje of een chique diner? Of heb je binnenkort zelfs een bruiloft op de planning staan? Bij speciale gelegenheden wil je er op je best uitzien. Het vinden van de juiste schoenen is daarbij essentieel. Voor vrouwen zijn pumps een populaire keuze, maar ook een trendy mocassin zal niet misstaan!

Voor mannen zijn er tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor nette leren schoenen of stijlvolle gespschoenen voor een chique look. Voor een meer casual bruiloft kan je ook gaan voor nette sneakers of loafers. Het is belangrijk om te letten op de kleur van de schoenen en deze af te stemmen op je outfit en de dresscode van de bruiloft.

Een breed scala aan merken

Bij Schuurman Schoenen zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken die onze collectie kunnen verrijken. Naast nieuwe merken bieden we uiteraard ook de vertrouwde merken aan. Ga jij voor een sneaker van Skechers, Nike, Puma of PME Legend? Of ga je liever voor een klassieke damesschoen van Gabor, Marco Tozzi of Tamaris? Met meer dan 80 merken in de collectie weten wij zeker dat er voor jou een passend model tussen zit!

Sub55 & Keq

Het merk Sub55 is exclusief verkrijgbaar bij Schuurman Schoenen. Ieder seizoen vind je bij Sub55 een geheel nieuwe en complete collectie, geïnspireerd op de laatste trends. Van bikerboots en laarzen tot sneakers, loafers, geklede schoenen en slippers… Bij Sub55 vind je het allemaal. Ook voor het combineren van je schoenen met een trendy riem of comfortabele sokken ben je bij Sub55 aan het juiste adres!

Natuurlijk willen we ook graag dat kinderen de show kunnen stelen met onze trendy schoenencollectie. Speciaal voor hen hebben we dan ook modellen ontwikkeld waar alle kids graag mee voor de dag komen. Of het nu casual en stoer moet zijn of juist sportief en zomers: het is allemaal te vinden in onze kleurrijke en stoere Sub55 collectie en Keq collectie voor kids.