• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

Back2School Kleuractie!

maandag, 07 augustus 2017

Kleur en win een te gek spelHet duurt niet lang meer voordat de kids weer naar school moeten. Dat gaat altijd met gemengde gevoelens: “hè hè, eindelijk rust” maar tegelijkertijd moet je ze dan weer missen. Speciaal voor alle kids organiseren wij een leuke kleurplaatactie waarmee je een gaaf spel kan winnen. Super leuk om met ze te spelen als ze weer thuis zijn van school ;) 

Back2School kleurplaat in al onze winkels 


Elke Schuurman Schoenen winkel mag een spel weggeven aan degene die de mooiste creatie heeft gemaakt van de kleurplaat. Dat zijn dus in totaal 39 te gekke spellen die we gaan weggeven! De kleurplaat is op te halen bij al onze winkels. Kleur de kleurplaat op je mooist in en breng ‘m weer naar de winkel. Onze medewerkers kiezen dan de gelukkige winnaar uit.

Back2School kleurplaat downloaden 


Woon je niet in de buurt van onze winkels? Geen probleem. Ook dan kan je meedoen met de Back2School Kleuractie! Download de kleurplaat en print ‘m uit. Het ingekleurde kunstwerk mag je dan naar ons opsturen (het adres staat onderaan dit nieuwsitem). Uit alle inzendingen wordt ook een winnaar gekozen. 
 
Ik wens jullie allemaal heel veel kleurplezier en we zien graag jullie kunstwerken tegemoet!

Klik hier om je kleurplaat te downloaden

De kleurplaat kan bij al onze winkels ingeleverd worden of opgestuurd worden naar: 

Schuurman Schoenen t.b.v. kleurplaatactie
Parallelweg 44
7161AG Neede 

Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.