Zevenaar

Adres

Marktstraat 21

6901 AK

Zevenaar

Tel. 0316-820208

Volg ons

Openingstijden

Gesloten
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Koopzondagen

09-10-2022 12:00 - 17:00

Over de winkel!

Schuurman Schoenen Zevenaar 

Schuurman Schoenen Zevenaar is ontstaan uit de samenvoeging van 2 winkels, Botvliet Fotografie en het Lederwarenhuis. We zijn gevestigd aan de Markstraat 21, midden in het centrum. In onze straat bevinden zich ook andere leuke winkels en station Zevenaar ligt op ongeveer 5 minuten wandelafstand. We zitten hier al vanaf 2011 en onze specialiteit is dat we schoenen hebben voor de hele familie. Iedereen kan dus bij ons slagen. Onze medewerkers hebben veel ervaring binnen de branche en voorzien je keer op keer van een passend advies. Ben je toch niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Winkelpagina | Filiaalmanager
De filiaalmanager

Wie zijn wij?

Het team van Schuurman Schoenen Zevenaar

Het verkoopteam van Schuurman Schoenen Zevenaar bestaat uit in totaal tien medewerkers. Patrick is de filiaalmanager, heeft veel ervaring en is al ruim 20 jaar werkzaam binnen Schuurman Schoenen. Allround verkoopster Marijke is al jaren werkzaam in de retail en werkt nu zes jaar bij Schuurman waar ze zich ook met de administratie bezighoudt. Jaqueline werkt drie jaar hier en kan op alle afdelingen uit de voeten. Jolanda heeft ook een jarenlange ervaring (20 jaar geleden begonnen bij Schuurman Doetinchem) en werkt het liefst op de kinderafdeling. Betsy heeft ook veel ervaring binnen Schuurman en staat het liefst op de dames pasvorm-afdeling. Kimberley begon ooit als stagiaire en werkt nu bij ons als parttime medewerkster op alle afdelingen. Ingrid begon 12,5 jaar geleden in filiaal Westervoort maar werkt nu al weer zeven jaar in Zevenaar en kan op alle afdelingen uit de voeten. Onze weekendmedewerkers zijn Jetty, Marieke en Dani. Zij helpen ook graag op alle afdelingen mee. 

Plaats

Zin in Zevenaar

Zevenaar is een stad in de Liemers en ligt in de provincie Gelderland. De plaats kent een rijke geschiedenis maar verschillende factoren hebben het aanzien van Zevenaar wel drastisch veranderd. Met name de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog hebben hun impact gehad. Maar ook al zijn veel monumentale gebouwen verdwenen, de drie oude kerken en kastelen Halsaf, Camphuysen en Zevenaer zijn nog altijd de trots van de gemeente. Liefhebbers van shoppen laten zich verrassen door de vele winkels van Zevenaar en de gezellige weekmarkt. Maar ook voor een avondje uit en cultuur ben je welkom in Zevenaar. Heb jij al zin in Zevenaar?

Winkelpagina | Zevenaar

Merken!

Bekijk onderstaande merken in onze winkel of shop online

Om de beschikbaarheid van producten te garanderen kun je het beste even contact opnemen met deze winkel of kom gerust even langs.