Wierden

Adres

Stationsstraat 6

7641 BW

Wierden

Tel. 0546-898368

Volg ons

Openingstijden

Nu open
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Over de winkel!

Schuurman Schoenen Wierden

Schuurman Schoenen Wierden is een vrij nieuwe winkel (we zijn gestart op 1 januari 2020) aan de Stationsstraat 6 te Wierden. Voorheen zat op deze plek schoenenwinkel Jan Pas. Onze specialiteit is dat we voor ieders budget en voor alle leeftijden de mooiste en meest comfortabele schoenen hebben. We voorzien onze klanten graag van een goed advies als zij bij ons op zoek gaan naar nieuwe schoenen. Stap ook eens bij ons de winkel binnen en de kans is groot dat je tevreden en met het juiste paar schoenen weer op huis aan gaat. Zien we je snel?

Winkelpagina | Filiaalmanager Wierden
De Filiaalmanager

Wie zijn wij?

Het team van Schuurman Schoenen Wierden

Het verkoopteam van Schuurman Schoenen Wierden bestaat uit vijf dames die vanaf het begin dat onze winkel is geopend (dec 2019) werkzaam zijn bij Schuurman Schoenen. Carlijn is onze filiaalmanager. Ze werkte voorheen in Dedemsvaart en is hier verantwoordelijk voor de administratie, planning en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast staat ze ook graag in de winkel. De gezellige en goedlachse Evalie is vanuit filiaal Almelo hier naartoe gekomen en is echt ons manusje-van-alles met veel werkervaring. Iris en Anouk komen van filiaal Rijssen en hebben allebei een jarenlange ervaring in de schoenen. Iris staat het liefste op de dames- of herenafdeling, Anouk is het meest op de kinderafdeling te vinden. Frea, onze nieuweling, is inmiddels ook al meer dan een jaar werkzaam in ons filiaal en zij is op alle afdelingen inzetbaar.

Plaats

Genieten in de gemeente Wierden 

Wie aan Wierden denkt, denkt al snel aan de prachtige natuur. Zoals het Wierdense Veld of recreatieplas het Lageveld. Maar er is nog veel meer in Wierden te beleven. Wat te denken van de jaarlijkse Wiezo, ofwel de supergezellige Wierdense Zomerfeesten? Muziek, markt, kunst en straattheater: het is allemaal vertegenwoordigd. Je kunt dus echt altijd genieten in het prachtige Wierden. Dompel jezelf onder in al het moois en ervaar rust, ruimte en een ultieme gastvrijheid!

Winkelpagina | Wierden

Merken!

Bekijk onderstaande merken in onze winkel of shop online

Om de beschikbaarheid van producten te garanderen kun je het beste even contact opnemen met deze winkel of kom gerust even langs.