Vroomshoop

Adres

Julianaplein 29

7681 AX

Vroomshoop

Tel. 0546-642421

Volg ons

Openingstijden

Gesloten
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Evenementen kalender

Geen geplande evenementen

Over de winkel!

Schuurman Schoenen Vroomshoop 

Vroomshoop is het winkelhart van de gemeente Twenterand en we zijn er trots op om daar deel van uit te maken. Ons team staat graag voor je klaar om je te adviseren, inspireren en te helpen de juiste keuze te maken. We hebben meer dan 80 merken en bieden een gevarieerd aanbod van dames-, heren- en kinderschoenen. Bij ons vind je de laatste trends maar we hebben ook comfort-merken in onze collectie. Ook hebben we de middelen en kennis in huis om voeten goed op te meten. We werken samen met Wolters Schoenmakers zodat je je schoenen ter reparatie ook bij ons kunt inleveren en ophalen. Je bent van harte welkom in onze winkel en we staan graag voor je klaar. Voor onze winkel kun je bovendien gratis parkeren.

Plaats

Vroomshoop: vol verrassingen

Je vindt Vroomshoop in de gemeente Twenterand in de provincie Overijssel en het dorp maakt deel uit van de regio Twente. Kenmerkend voor Vroomshoop is het Separatiepunt: een T-splitsing van kanalen met onder meer het Zwolse Kanaal en het Overijssels Kanaal. Het is gegraven in de vorige eeuw alwaar het dienstdeed als belangrijke vrachtvervoerroute. Eerst voor veen en turf, later voor landbouwproducten. Vandaag de dag varen er vooral plezierbootjes over. In het centrum van Vroomshoop is ook van alles te beleven. Winkels, horeca maar bijvoorbeeld ook Het Punt: een multifunctioneel activiteitencentrum.

Winkelpagina | Vroomshoop

Merken!

Bekijk onderstaande merken in onze winkel of shop online

Om de beschikbaarheid van producten te garanderen kun je het beste even contact opnemen met deze winkel of kom gerust even langs.