Waardecheque ontvangen? en zie jouw persoonlijke korting!

Apeldoorn

Adres

Hoofdstraat 52

7311 KD

Apeldoorn

Tel. 055-5767247

Volg ons

Openingstijden

Nu open
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Evenementen kalender

Geen geplande evenementen

Over de winkel!

Schuurman Schoenen Apeldoorn

Ons Schuurman Schoenen filiaal is al sinds 2009 in Apeldoorn gevestigd en we zijn een echt familiebedrijf. We hebben een uitgebreid assortiment schoenen voor zowel volwassenen als kinderen. Dames kunnen bij ons terecht voor de maten 36 t/m 45 en heren voor de maten 40 t/m 50. De eerste tien jaar waren we gevestigd aan de Oranjerie en eind 2019 betrokken we een prachtig nieuw pand aan de Hoofdstraat 52 (waar voorheen de V&D zat). Kom ook eens bij ons shoppen naar de leukste schoenen en ervaar onze vergaande service en klantvriendelijkheid.

Filiaalmanager Apeldoorn | Schuurman Schoenen
De Filiaalmanager

Wie zijn wij?

Het team van Schuurman Schoenen Apeldoorn

Het team van Schuurman Schoenen Apeldoorn bestaat uit een mix van collega's in de leeftijden van 20 tot 60 jaar. De dames Maryse en Arja werken het langst bij ons en de vaste klanten zullen deze twee dames zeker wel herkennen. Gerda, Elisabeth, Richard en Ivana zijn ook al heel wat jaren bij ons werkzaam. Ook zijn er een aantal hulpkrachten waar wij heel blij mee zijn en je graag helpen bij het vinden van de juiste schoenen. Zelf ben ik sinds augustus 2020 filiaalmanager van deze prachtige winkel en samen met mijn collega’s staan we graag voor iedereen klaar.

Plaats

Al het mooie van Apeldoorn

Apeldoorn is een stad en gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het staat op de negende plaats van grootste gemeentes van Nederland. Apeldoorn biedt alle ruimte voor een heerlijke wandeling of fietstocht door een van de schitterende bossen. Maar je kunt je pijlen ook richten op de weidse parken of de rijke cultuurhistorie. Of kies voor een van de bekende topattracties van de stad: Kinderpretpark Julianatoren, Apenheul en uiteraard Paleis het Loo. De binnenstad van Apeldoorn herbergt bovendien, naast een aantal bekende grote ketens, ook de meest knusse boetiekjes om urenlang in te vertoeven. Mooier wordt het niet!

Winkelpagina | Apeldoorn

Merken!

Bekijk onderstaande merken in onze winkel of shop online

Om de beschikbaarheid van producten te garanderen kun je het beste even contact opnemen met deze winkel of kom gerust even langs.