Sneek

Adres

Leeuwenburg 14

8601 BC

Sneek

Tel. 0515-432154

Volg ons

Openingstijden

Nu open
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Evenementen kalender

Geen geplande evenementen

Over de winkel!

Schuurman Schoenen Sneek 

Schuurman Schoenen Sneek zit al sinds maart 2009 in Sneek en is gevestigd in het oude gedeelte van de bioscoop. Het voorste deel van de winkel was ooit de entree en het restaurant van de bioscoop. Ons magazijn zit op de plek van de oude hoofdzaal. De winkel zit aan en tegenover de gezellige terrasjes van Sneek zodat je het shoppen van een paar leuke schoenen goed kunt combineren met een hapje of een drankje. Vooral in de Sneekweek (1e week augustus) is het hier een gezellige boel. De specialiteit van de winkel is met name onze deskundigheid op het gebied van schoenen, zolen en onderhoud. Daarbij hebben onze medewerkers veel ervaring binnen de branche.

Filiaalmanager Sneek
De filiaalmanager

Wie zijn wij?

Het team van Schuurman Schoenen Sneek

Het verkoopteam van Schuurman Schoenen Sneek noemt zichtzelf het gezelligste verkoopteam van Sneek en bestaat uit een enthousiast team van zeven toppers. Tonny en Yvonne werken hier al sinds 2010 en Sandra sinds 2016. Baukje de meest ervaren kracht van het team en is al sinds 2007 in dienst in zowel Leeuwarden als Sneek. Valery (2019) en Roos (2020) staan op de donderdagavond en het weekend altijd voor iedereen klaar. Kortom: er is heel veel ervaring binnen dit team dus geen vraag is te gek en we zijn op alle afdelingen inzetbaar. 

Plaats

De hotspots van Sneek

Zeg je Sneek, dan zeg je hotspots. Het barst er namelijk van in deze watersportstad. In het centrum ervaar je de rijke historie, maar zie je ook de leukste winkeltjes en sfeervolle terrassen. Aanrader is om een prachtige stadswandeling door Sneek te maken. Je ziet dan veel eeuwenoude panden en de meest fantastische gevels die Sneek rijk is. In en om Sneek kun je je ook prima op het water vermaken. Huur bij een van de vele verhuurbedrijven een zeilbootje, een sloep of een motorkruiser. Of ga eens heerlijk SUP-pen. In Sneek is het allemaal mogelijk!

Winkelpagina | Sneek

Merken!

Bekijk onderstaande merken in onze winkel of shop online

Om de beschikbaarheid van producten te garanderen kun je het beste even contact opnemen met deze winkel of kom gerust even langs.