Barneveld

Adres

Raadhuisplein 41-A

3771 ER

Barneveld

Tel. 0342-820528

Volg ons

Openingstijden

Gesloten
Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Evenementen kalender

Geen geplande evenementen

Over de winkel!

Schuurman Schoenen Barneveld

Schuurman Barneveld is dé schoenenwinkel in hartje Barneveld. Barneveld is een gezellig dorp en er is altijd iets te beleven. Zoals bijvoorbeeld de Veluwse markt en het orkest dat in de zomermaanden zijn rondje door het dorp doet. Het is hier dus altijd gezellig druk zodat ons jonge en dynamische team met veel plezier de klanten in de winkel kunnen ontvangen. Zowel dames, heren als kinderen kunnen uitstekend bij ons terecht en hebben de keuze uit een ruime collectie schoenen van topkwaliteit.

Wie zijn wij?

Het team van Schuurman Schoenen Barneveld

Een gezellig team dat streeft naar het creëren van een dorpsgevoel in onze winkel en u graag met een glimlach helpt. Wij staan voor enthousiasme, deskundigheid én service. U treft collega’s aan die graag met u meedenken en een stapje extra willen zetten om u te helpen.

Plaats

Bijzonder Barneveld

Het dorp Barneveld ligt in de provincie Gelderland en staat bekend om de pluimveeteelt en -handel. Maar Barneveld is nog veel meer dan alleen maar kip en ei. Er is een prachtig buitengebied waar van alles te zien en te beleven valt. Klompenpaden, boerenerven en weilanden: trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en ontdek het allemaal! Maar ook het centrum van Barneveld heeft veel te bieden. Van grote merken en bekende namen tot aan plaatselijke boetiekjes met een verrassend aanbod. En dan hebben we het nog niet eens over de vele horecagelegenheden gehad. Barneveld: daar moet je echt geweest zijn!

Winkelpagina | Barneveld

Merken!

Bekijk onderstaande merken in onze winkel of shop online

Om de beschikbaarheid van producten te garanderen kun je het beste even contact opnemen met deze winkel of kom gerust even langs.