Poen voor je oude schoen!

PVJOS

POEN VOOR JE OUDE SCHOEN 2022

Zaterdag 15 oktober start de actie ‘Poen voor je oude schoen’! Kom tijdens de actieperiode (van 15 t/m 30 oktober 2022) naar één van onze winkels en lever je oude schoenen in. Als bedankje ontvang je een kortingsbon t.w.v. €10,-* voor een paar nieuwe schoenen.

Heb je niet de mogelijkheid om naar onze winkel te gaan? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

KINDERHULP

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is voor bijvoorbeeld een warme winterjas als het écht koud begint te worden. Kinderhulp helpt met iets groots of iets kleins en Schuurman Schoenen steunt hen hierin. Voor ieder paar ingeleverde schoenen dat tijdens onze ‘Poen voor je oude schoen’ actie wordt ingeleverd doneren wij namelijk €0,25 aan Kinderhulp. Daarnaast is het mogelijk om aan de kassa een extra bedrag te doneren!

*VOORWAARDEN ‘POEN VOOR JE OUDE SCHOEN’

Per ingeleverd paar oude schoenen ontvang je een kortingsbon ter waarde van €10,-. De kortingsbon kan tot en met 30 oktober 2022 worden ingeleverd op een paar nieuwe schoenen, maximaal 1 kortingsbon per paar nieuwe schoenen.

Laarzen, slippers, pantoffels, pumps etc. - alle schoenen zijn welkom! Je dient een heel paar schoenen in te leveren, halve paren worden niet geaccepteerd. Maximaal 1 kortingsbon per nieuw paar schoenen en niet geldig i.c.m. andere acties en kortingsbonnen.