Mim-Pi

Sale
Vanaf 99,99 39,99
Sale
Vanaf 99,99 39,99
Selecteer een maat

Shop de opvallende Mim-pi look bij Schuurman Schoenen

In 2013 lanceerde Mim-pi voor het eerst een eigen schoenenlijn: Mim-Pi Shoes. Zoals we van Mim-Pi gewend zijn is ook deze collectie vrolijk, kleurrijk en heerlijk girly. Elk meisje wil Mim-pi kinderschoenen! De hippe felgekleurde schoenen maken de outfit van ieder meisje-meisje helemaal compleet. De kleur roze en veel andere girly kleuren komen terug in deze creatieve collectie schoenen. De Mim-pi kinderschoenen zijn perfect voor meisjes die lekker uitgesproken en meisjesachtig zijn. Wat de schoenen helemaal af maakt zijn de prachtige versieringen en franjes. 

Mim-pi schoenen worden gemaakt in een klein familiebedrijf in Portugal. Portugal en Spanje staan bekend om de productie van mooie, leren schoenen. Goede, stevige schoenen zijn enorm belangrijk voor je groeiende kind, dat vind ook Mim-pi. Vandaar dat hun gympen gemaakt zijn van leer en met een goed voetbed.

 

De hippe gympen van Mim-pi shop je eenvoudig online

Uiteraard bestel je de unieke en sportieve Mim-pi collectie eenvoudig online, of kom langs in een van onze winkels. Blader door de verschillende kinderschoenen en maak online je keuze, je kunt in ieder geval rekenen op de goede kwaliteit en service die je van ons gewend bent. Indien de schoenen niet passen, kun je ze gratis weer retour sturen en/of ruilen.