SKECHERS ARCH FIT

topbanner blog skechers

LEES HIER WAT DEZE MODELLEN ONDERSCHEID VAN DE REST

Begin het voorjaar goed met nieuwe Skechers. De Arch Fit technologie hebben ze dit seizoen terug laten komen in meer nieuwe stijlen dan ooit. Ze zitten niet alleen ontzettend comfortabel, maar zien er ook hip uit. Hiermee bewijst Skechers nog maar eens dat comfort, stijl en innovatie makkelijk combineerbaar zijn. Maar wat maakt deze modellen onderscheidend van alle andere schoenen? Lees snel verder!

ALLEEN MAAR VOORDELEN

Arch fit is de ultieme comfort oplossing. Heb je vaak last van pijnlijke voeten als je bijvoorbeeld een ommetje maakt? Met Arch Fit is dit verleden tijd. De sportieve modellen die voorzien zijn van de Arch Fit technologie hebben allemaal een podologisch gecertificeerde steunzool. Deze uitneembare zool is ontworpen door podologen en verdeelt de druk over de voetboog. Het enorm veerkrachtige dempingssysteem zorgt voor een betere begeleiding en ondersteuning van de voet, waardoor deze sportieve vrijetijdssneaker stabiliteit, balans en gemak kan blijven garanderen. Zeg maar hallo tegen een comfortabele loopervaring.

Deze speciale zool is niet zomaar tot stand gekomen. De vorm van de binnenzool is ontwikkeld met behulp van meer dan 20 jaar aan data (ja echt waar, zolang is hier onderzoek naar gedaan) en 120.000 voetscans.

Ook met het ontwerp zet Skechers in op gebruikscomfort. Elke schoen uit de Arch Fit collectie is licht van gewicht en het zachte materiaalgebruik zorgt er onder andere voor dat de schoen heerlijk luchtdoorlatend is. Niet alleen de uitneembare binnenzool, maar ook de gedempte tussenzool en alle andere specificaties dragen bij aan de comfortabelste voetondersteuning.

Of je nu een city-trip gaat maken (als dat natuurlijk weer kan), de natuur in eigen land gaat verkennen of op bezoek gaat bij vrienden of familie: met de Skechers Arch Fit modellen zit je goed. Jij kan zorgeloos op pad!

Maak je geen zorgen als ze hier en daar vies worden. Waar je normaal gesproken met een doek of borstel in de weer moet, kunnen de Arch Fit modellen gewoon in de wasmachine. Dat is nog eens handig!

DIT MODEL WIL JE HEBBEN

De Arch Fit schoenen zijn er voor zowel dames als voor heren. Stoere-, pastel- of neutrale kleuren: de keuze is reuze. Combineer ze met je favoriete outfit en jij bent klaar om er een super dag van te maken. Samengevat zitten er dus alleen maar voordelen aan deze trendy modellen. Waar wacht je nog op? Kies je favoriet en shop ze online of in één van onze winkels.