Speciaal voor jou! 

Lees hier alles wat je moet weten! 

Topbanner waardecheque blog

Yes, de waardecheque is er weer! Heb je als trouwe klant van Schuurman Schoenen via de post of mail je waardecheque gekregen? Dan heb je dit voorjaar ook nog eens een speciaal cadeau van ons ontvangen. Als klantenkaarthouder heb je eenmalig 20 extra punten (t.w.v. € 10,-) ontvangen, ongeacht of je op dit moment al punten gespaard hebt. Neem de waardecheque mee naar één van onze winkels of shop online in de webshop. Zo wordt de schitterende nieuwe voorjaarscollectie wel heel voordelig!

De waardecheque is geldig van donderdag 5 maart t/m zondag 19 april 2020 op onze gehele collectie schoenen en tassen. Wanneer je de waardecheque niet besteed, komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze uiteraard staan voor de volgende keer.

Bekijk online de collectie voor dames, heren of kids. Liever naar winkel? Bekijk dan hier welke winkel er bij jou in de buurt zit!

Veel shopplezier gewenst! 😍

Actievoorwaarden

  • De waardecheque is geldig van donderdag 5 maart t/m zondag 19 april 2020 op onze gehele collectie schoenen en tassen (Bama producten, riemen en sokken zijn uitgesloten).
  • Na 19 april 2020 komen de extra punten die je van ons cadeau hebt gekregen te vervallen. Mocht je reeds gespaarde punten niet besteed hebben, dan blijven deze staan voor de volgende keer.
  • Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug.
  • De waardecheque is niet inwisselbaar voor contanten. Het minimale bestedingsbedrag (exclusief verzendkosten en uitgesloten producten) moet hoger zijn dan de waarde van de cheque.
  • Je kan als klantenkaarthouder maximaal 1 waardecheque verzilveren. Het samenvoegen van twee of meerdere aparte waardecheques is niet toegestaan.
  • Bij vermoeden van misbruik is Schuurman Schoenen gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren.
  • Bij het retour brengen van een complete bestelling, worden je punten teruggestort op je account. Je krijgt van de waardecheque geen geld terug. Zodra de retour administratief bij ons verwerkt is, kun je nog t/m 19 april 2020 een nieuwe aankoop doen en de waardecheque opnieuw besteden. Deze zal automatisch weer zichtbaar worden tijdens het betaalproces.
  • De waardecheque is geldig in al onze vestigingen van Schuurman Schoenen en uiteraard ook in onze webshop.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.