10% EXTRA korting op de sale! Bekijk de SALE hier

SHOPPEN OP AFSPRAAK

VANAF NU KUN JE BIJ ONS EEN AFSPRAAK MAKEN OM TE KOMEN SHOPPEN IN ÉÉN VAN ONZE WINKELS.

topbanner-shoppen-op-afspraak

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het weer mogelijk om te komen shoppen in één van onze winkels. Hoewel het alleen op afspraak is en we maximaal twee klanten tegelijk mogen ontvangen, zijn wij hier erg blij mee.

Service verlenen zit in ons DNA en wij hebben ons best gedaan om dit tijdens de sluiting van de winkels zo goed mogelijk te doen. Wij hebben er alleen ontzettend veel zin in om jullie weer persoonlijk te helpen met het vinden van een paar schoenen dat bij jou past. En gelukkig kan dat! Daarnaast stroomt de nieuwe collectie binnen en kunnen we niet wachten om dit aan je te laten zien. Jij hebt toch ook zin in een nieuw paar hippe laarsjes, sneakers of veterschoenen? Wij worden namelijk wel heel vrolijk van het zonnetje en de nieuwe modellen.

Wat houdt shoppen op afspraak in?

  • Al onze 44 winkels doen mee. Er kan dus een afspraak gemaakt worden bij jouw favoriete filiaal via de webshop. Het is ook mogelijk om de betreffende winkel te bellen.
  • Wij hebben tijdsvakken van 30 minuten gemaakt. Per tijdvak mogen wij maximaal twee klanten tegelijk binnen laten. Het maken van een afspraak doe je per persoon. Wil jij bijvoorbeeld samen met je man, vrouw, vriend of vriendin komen shoppen dan moeten jullie beide hetzelfde tijdvak reserveren. Vind je 30 minuten kort klinken? Neem alvast een kijkje online en je hoeft jouw favoriet alleen nog maar te passen.
  • Wij hanteren per winkel de openingstijden zoals je van ons gewend bent. Ook de koopavonden (tot 20.00 uur) blijven beschikbaar. Wil jij precies weten wanneer de dichtstbijzijnde winkel geopend is, kan dan hier.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht en wij houden ons aan 1,5 meter afstand. Willen jullie bij binnenkomst de handen desinfecteren?

Klik hier om een afspraak te plannen bij jouw favoriete winkel

Mocht je er niet uitkomen om een afspraak te maken dan staan wij voor je klaar om je te helpen.

Hopelijk zien we je snel weer in één van onze winkels!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om de schoenen te bestellen bij jouw gewenste winkel of online via www.schuurman-schoenen.nl. De Schuurman Schoenen Bezorgservice en Click&Collect blijven bestaan.