AFHALEN IN DE WINKEL: VANAF NU MOGELIJK

click & collect

BESTEL JE SCHOENEN ONLINE EN KOM HET OPHALEN IN ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Wij doen er alles aan om jou in deze tijd te voorzien van de service die je van ons gewend bent. Zo hebben wij o.a. de Schuurman Schoenen Bezorgservice in het leven geroepen en vanaf nu is het ook mogelijk om je bestelde schoenen op te komen halen in één van onze winkels: Click&Collect.

Neem een kijkje in onze webshop, bekijk de hele collectie en kies je favoriet. Wanneer je een paar schoenen hebt toegevoegd aan je winkelmandje, je op “bestellen” hebt geklikt, bent ingelogd en je gegevens heb gecontroleerd kom je bij de “verzendmethode” uit. Hier kan jij kiezen voor de methode om je schoenen op te halen in de door jouw gekozen winkel, mits de schoenen voorradig zijn.

Het voordeel is als eerst dat je altijd een gratis verzending hebt, je kan het ophalen wanneer jouw dit uitkomt én je hebt de zekerheid dat je schoenen aanwezig zijn in de winkel.

Na je bestelling krijg je automatisch een bevestigingse-mail en de winkel neemt contact met je op zodra de bestelling klaar ligt, om vervolgens een afhaalmoment met je in te plannen!

Check op de winkelpagina de openingstijden van de gekozen winkel om eenvoudig en snel af te halen.

Er zit geen maximum aan het aantal schoenen dat je kan bestellen via deze verzendmethode. Shoppen voor het hele gezin is dus mogelijk. 😉

Wij willen je vragen om je bij het ophalen van je bestelling te houden aan deze maatregelen:

  • Draag een mondkapje
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Houd de ontvangen e-mail bij de hand, zodat de bestelling makkelijk en snel gepakt kan worden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt

Mochten de schoenen niet passen, dan is het vanaf nu ook mogelijk om je pakketje in de winkel te retourneren of te ruilen. Helaas is het nog niet mogelijk om in de winkel te shoppen. Wij hopen dat de winkels snel weer open mogen, want we kunnen niet wachten om jullie onze nieuwe collectie te laten zien. Voor nu hopen we jullie te zien bij het ophalen van de pakketjes! 😊

Mocht je vragen hebben over deze verzendmethode dan kan je altijd contact opnemen met de betreffende winkel of onze klantenservice.

Tot snel!