SALE

KIJK SNEL OF JOUW FAVORIET ER TUSSEN ZIT

topbanner sale blog

Het is weer… SALE!! En dat betekent één ding: heel veel korting op heel veel schoenen. Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje online of in één van onze winkels en scoor jouw nieuwe paar schoenen, maar dan met een leuke korting.

DAMES, HEREN, KIDS

Zowel voor dames, heren als voor kids zijn er heel veel modellen afgeprijsd. Prepare yourself voor de koude dagen en shop hippe enkellaarsjes. Daarnaast zijn de boots ook toegevoegd. Ze zeggen ook wel: stoere boots maken de man. Dus sla nu je slag! “Ik heb genoeg sneakers.”, hebben wij nog nooit iemand horen zeggen. Bereidt jouw collectie uit met dat ene paar dat net even anders is dan de andere 7 paar die je al in de kast hebt staan. Kortom, veel topmodellen van topmerken zijn afgeprijsd!

Hoogtijd om jouw schoenencollectie uit te breiden. Want je collectie is pas écht compleet als je een passend paar voor iedere gelegenheid hebt, toch? Weer een goed excuus om een kijkje te nemen in onze uitgebreide sale collectie!

Heel veel shopplezier! 

In de webshop staat de juiste sale prijs al weergegeven. In de winkels herken je de sale prijs aan het rode prijskaartje dat aan de schoen zit bevestigd.