ToWorkFor

Web Only
Toworkfor
60,99 49,99
Web Only
Toworkfor
60,99 49,99
Kleur
Maat
Web Only
Toworkfor
104,99 79,99
Web Only
Toworkfor
104,99 79,99
Kleur
Maat

TOWORKFOR SAFETY SHOES

ToWorkFor is uniek in de wereld van werkschoenen. Bij ToWorkFor zorgen ze er namelijk voor dat hun werkschoenen overeenkomen met de laatste modetrends. De schoenen zijn gemaakt voor de moderne professional die zich goed wil voelen in elke taak, elke dag opnieuw. De werkschoenen van ToWorkFor bieden ongeëvenaard comfort, een sportief design en effectief gebruik van duurzame materialen.

Be Safe. Feel Safe. Look Good.

WORKING CLASS HEROES

Elke dag zwaar lichamelijk werk verrichten is voor jou als echte vakman de normaalste zaak van de wereld. Daarom zijn de werkschoenen voor heren gemaakt om veel op te staan en lopen. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende zool, zodat je energie terug krijgt tijdens het lopen en langer comfortabel kunt werken. The revolution is now!

TOWORKFOR SPECIFICATIES

De ToWorkFor schoenen zijn gemaakt voor zwaar fysiek werk, lange dagen en voor ruwe omstandigheden. Daarom is het volgende kenmerkend voor deze modellen: ze zijn licht, flexibel en zeer comfortabel in het dragen. Daarnaast zijn ze bestand tegen water en verschillende oliën. Ook zijn ze antistatisch, ademend, penetratiebestendig, geheel metaalvrij en beschikken ze over een antislipprofiel. Wel zo veilig 😉! Bij Schuurman Schoenen vind je de werkschoenen van ToWorkFor in zowel hoge als lage modellen. Bestel de werkschoenen van ToWorkFor gemakkelijk en snel in onze webshop of kom langs in één van onze winkels