Klittenband hoog

Klittenband hoog

Klittenband hoog 21 producten
Sorteren op:
Sorteren op:

HOGE KLITTENBAND SCHOENEN VOOR JONGENS

Onze hoge klittenband schoenen combineren een stoere uitstraling met uitstekende materialen. Blader samen door de verschillende modellen en selecteer de merken als Timberland, Develab, Keq, Geox of Freaks. Kom de schoenen bovendien samen in de winkel passen.

Geox
Vanaf 64,99
Geox
Vanaf 64,99
Geox
Vanaf 64,99
Sale
Bunnies Jr
84,99 49,99
Sale
Bunnies Jr
84,99 49,99
Selecteer een maat
Sale
94,99 74,99
Sale
94,99 74,99

Goedkope klittenband schoenen

Jullie vinden bij ons goedkope klittenband schoenen, maar dat neemt niet weg dat de kwaliteit van een uitstekend niveau is. De verschillende bekende merken werken met goede materialen, zodat de schoenen lang mee gaan. De klittenband schoenen voor jongens zijn gemakkelijk te sluiten en weer te openen, waardoor ze optimaal aansluiten bij de actieve levensstijl van je zoontje. Laat ze lekker spelen en genieten met hun vrienden, op de hoge klittenband schoenen waar je online doorheen kunt bladeren. Willen jullie de schoenen eerst een keer komen passen? Kom bij ons langs in een van onze 42 winkels, zodat je zeker weet dat die perfect passen.

Stoere klittenband schoenen

Kies de stoere klittenband schoenen voor jongens in het zwart, in het bruin of wellicht met de blauwe kleuren in het model. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat ook jouw zoon een mooi paar schoenen uit kan zoeken, zonder dat je daar aan de andere kant teveel voor hoeft te betalen. Je bestelt de schoenen gemakkelijk online en betaalt met iDeal, Afterpay, je creditcard of Paypal. Wij leveren de schoenen binnen 2 tot 5 werkdagen af, zodat je zoontje niet lang meer hoeft te wachten. Wij zorgen dat de hoge klittenband schoenen zo snel mogelijk onderweg zijn, dus maak je keuze uit ons assortiment.