Open pantoffels

Open pantoffels

Open pantoffels 10 producten
Sorteren op:
Sorteren op:

OPEN PANTOFFELS

De open heren pantoffels stap je gemakkelijk in, zodat je direct warme voeten hebt! Het pure gemak van de pantoffels zorgt ervoor dat je ze alleen maar klaar hoeft te zetten voor het moment dat je thuiskomt, zodat je er direct in kunt stappen.

29,99
Comfort Plus
29,99
Comfort Plus
29,99
Sale
19,99 9,99
Sale
19,99 9,99
Dream
29,99
Dream
29,99
Selecteer een maat
Dream
29,99
Dream
29,99
Selecteer een maat
39,99
Selecteer een maat

Eenvoudig je heren pantoffels instappen

Het is de eenvoud van de open heren pantoffels die er samen met de stijlvolle ontwerpen voor zorgt dat veel heren hier graag gebruik van maken. Zorg thuis voor heerlijk warme voeten, zonder dat je daarvoor direct een schoen hoeft aan te trekken. Schaf een zwart paar pantoffels aan, kies voor een bruine kleur of ga toch voor het bekende geruite exemplaar met zwart en grijs. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende materialen en merken, waar Rohde en Visions goede voorbeelden van zijn. Je bent er met deze open heren pantoffels zeker van dat je de komende jaren in ieder geval geen koude voeten meer zal hebben.

Online herenpantoffels kopen

Je kunt de open heren pantoffels uiteraard gewoon online aanschaffen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. Kies voor puur gemak, aangezien we de schoenen binnen 2 tot 5 werkdagen bij je af komen leveren. Reken online af met iDeal, Paypal, je creditcard of Afterpay en stuur de schoenen gratis naar ons terug wanneer je een andere maat nodig hebt of je toch niet helemaal tevreden bent. Echter ook in onze winkels kun je prima mooie pantoffels shoppen.