Geox

Sale
Vanaf 64,99 24,99
Sale
Vanaf 64,99 24,99
Kleur
Maat

GEOX: DE SCHOEN DIE ADEMT

Geox schoenen met de ademende zolen. De zolen zijn bedacht en ontworpen door de Italiaanse oprichter Mario Moretti. Hij vond dat weinig schoenen voldeden aan voldoende ventilatie. Hierop heeft hij de ademende zool bedacht. Deze functionele buitenzool heeft microgaatjes in de rubberenzool. Het vocht kan de schoenen wel verlaten, maar sluit water buiten. Dit resulteert in droge voeten én frisse schoenen! 

Mario Moretti is begonnen met het produceren van kinderschoenen, maar breidde dit later uit naar dames- en herenschoenen. 

 

WAT WIL EEN KIND NOG MEER

Geox weet precies wat kinderen nodig hebben, maar ook zeker wat ze graag willen. De kinderschoenen van Geox bieden namelijk naast een goed voetbed, ademende zool en stevigheid, ook de leukste details voor kids. Wat dacht je van lampjes en ledverlichting? Super cool voor alle stoere jongens. Door het gebruik van opvallende kleuren en te gekke elementen vallen Geox schoenen gegarandeerd in de smaak. Met welk paar Geox schoenen steelt jouw kind straks de show op het schoolplein? Shop hier de tofste modellen of kom langs in één van onze winkels!