Dichte pantoffels

Dichte pantoffels

Dichte pantoffels 23 producten
Sorteren op:
Sorteren op:

DICHTE PANTOFFELS

Ben je op zoek naar dames pantoffels en zoek je daarbij naar de dichte exemplaren? Je vindt bij Schuurman Schoenen een uitgebreid aanbod, waarmee je zorgt voor heerlijk warme voeten. De pantoffels zitten heerlijk warm en zorgen ervoor dat je ze gemakkelijk aan en uit kunt doen.

Warmbat
69,99
Warmbat
69,99
Warmbat
69,99
24,99
24,99
Selecteer een maat
39,99
Selecteer een maat
29,99
29,99
Selecteer een maat
Sale
19,99 9,99
Sale
19,99 9,99
Selecteer een maat

Zachte dames pantoffels

De dames pantoffels in de dichte vorm zijn van binnen heerlijk zacht. Kies voor een van de modellen die met zachte wol is gevuld, of kies voor de pantoffels die op een meer strakke manier voor je zijn afgewerkt. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je kiest bij ons eenvoudig uit een uitgebreid assortiment. Bovendien stap je met hetzelfde gemak de dames pantoffels binnen, zodat je binnen een mum van tijd warme voeten zal hebben.

Duurzame dames pantoffels

Je kiest daarnaast voor dames pantoffels van hoge kwaliteit. Denk aan merken als Rohde, Visions, Cumbres en CAL. Men heeft er een jarenlange ervaring met comfortabele pantoffels die zorgen voor heerlijk warme voeten. Het is tijdens de wintermaanden heerlijk om er op door het huis te lopen, maar ook tijdens de herfst in de lente is het helemaal geen slecht idee om deze warme pantoffels om je voeten te plaatsen. Kies voor de zwarte of bruine dames pantoffels met een dichte vorm, of ga eens voor de rode of blauwe exemplaren.