Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Witte sneakers schoonmaken

null

TIPS EN TRICKS VOOR WITTE SNEAKERS

Anno 2019 mogen witte sneakers niet meer ontbreken in jouw garderobe. Dit basis item maakt elke voorjaarsoutfit compleet. Nu de zon zich weer voorzichtig laat zien, mag je ze eindelijk uit de kast halen! De natuur staat in volle bloei en hoe fijn is het dat je op je vrije dag weer lekker kan wandelen door de stad of het bos in kan. Helaas zijn 

jouw witte sneakers niet zo’n grote fan van het bos en doorstaan ze dit waarschijnlijk niet geheel vlekkeloos. Gelukkig hebben wij een aantal oplossingen voor je. Met onderstaande tips worden ze weer als nieuw. Lees snel verder! 

Sneaker protector

We kennen allemaal het gezegde en ook voor witte sneakers geldt hetzelfde: een goed begin is het halve werk. Voordat je met je nieuwe sneakers de deur uit gaat, zorg er dan voor dat je ze goed hebt in gesprayd. Een goede spray zorgt er namelijk voor dat het water en vuil afstoot. Het houdt je sneakers langer mooi, waardoor jij er langer van kan gaan genieten. Win-win toch? Klik voor een goede sneaker protector hier

Sneaker cleaner

Zijn je sneakers een beetje smoezelig geworden door zand of andere viezigheid en wil je ze graag weer zien shinen zoals de zon? Kies dan voor een goede sneaker cleaner. Met een sneaker cleaner krijg je viezigheid weer gemakkelijk van je sneakers af. De Bama sneaker clean heeft een handig sponsdispenser. Je drukt de spons op je sneaker waarbij een dunne vloeistof vrijkomt. Maak draaiende bewegingen over de vlekken en veeg het vervolgens af met een droge doek. Tadaaa: je sneakers shinen weer! 

Sneaker care

Je sneaker s zijn weer schoon, maar je wilt ze natuurlijk ook de nodige verzorging meegeven. Met de Bama sneaker care geef je jouw sneaker weer een boost. Dit product is erg makkelijk in gebruik: je spuit de verzorgingsschuim op een zachte doek of borstel en hiermee wrijf je over de witte sneakers. Je schoenen zien er direct weer goed uit en je kan nu nóg langer van je geliefde witte sneakers genieten! 

Sneaker fresh

Nu de buitenkant weer als nieuw is, wil je natuurlijk ook dat ze van binnen weer als nieuw ruiken. Met het mooie weer heb je het liefst elke dag je witte sneakers aan, maar op een gegeven moment gaat er toch een luchtje aan zitten. Gelukkig hebben wij ook hier de gouden tip voor! Met de Bama sneaker fresh gaan jouw sneakers weer naar bloemetjes ruiken. Druk de onderkant van de spray met de spuitmond in je sneaker en het verwijdert alle nare luchtjes. Daarnaast maken ze jouw sneakers weer vrij van bacteriën. Wat wil je nog meer? 

Sneaker wipes

Zit je op het terras, bezoek je een festival of ben je lekker in de stad aan het lopen en heb je opeens een vlek op je sneaker? Wij hebben de oplossing! De handige sneaker clean doekjes van Bama neem je gemakkelijk mee in je tas en kun je direct gebruiken wanneer je een vlek spot. Je veegt met deze doekjes alle viezigheid er gemakkelijk af. Wat ons betreft onmisbaar dit sneaker seizoen! 

Krijg je je witte sneakers echt niet meer schoon, of ben je op je oude witte sneakers uitgekeken? Geen paniek! Schuurman Schoenen heeft heel veel leuke witte sneakers in de collectie. Zo is er voor ieder wat wils!