Laatste weekend van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Vandaag is ROOD

topbanner blog vandaag is rood

Rood: de kleur van de liefde, maar ook van gevaar. Rood kan verschillende gevoelens opwekken, maar werkt vooral activerend. Door het dragen van rood laat je zien dat je ambitieus en daadkrachtig bent. Nu betekent dit niet dat je gelijk je hele garderobe moet vervangen, maar een (klein) detail zoals rode schoenen doet al erg veel. Daarom hebben we een selectie van rode schoenen gemaakt zodat jij de wereld kunt laten zien wat je in je mars hebt, zonder ook maar een woord te zeggen.

Who run the world?!

Girls!! Mega on trend en iedereen heeft wel een paar in de kast staan. We hebben het natuurlijk over sneakers en hoge veterschoenen. Rode schoenen stijlen is makkelijker dan je misschien zou denken. Sneakers en veterschoenen met een rood accent kun je dragen door het rood ergens anders in je outfit terug te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een sieraad of een jasje. Als je volledig rode schoenen draagt doe je er goed aan de rest van je outfit rustig te houden, dat maakt dat jouw schoenen een echte eyecatcher worden.

Een enkellaarsje is een schoen voor elk seizoen. Enkellaarsjes kun je combineren met elke outfit. Of je nu een jeans draagt, een rok of jurkje. Houd je van comfortabele kleding en mis je soms net die extra vrouwelijke touch? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor rode enkellaarsjes. Op comfort hoef je bij Schuurman Schoenen nooit in te leveren, veel van onze schoenen zijn voorzien van een heerlijk voetbed voor optimaal draagcomfort.

It’s in the details

Bij de herenschoenen is rood vaak een detail. Dit maakt stijlen van je schoenen des te makkelijker, je kunt het detail van je schoen ergens anders in je kleding terugbrengen. Bij een casual outfit kun je dit doen door een rood accent terug te brengen in je trui of broek, maar ook een volledig rode trui staat gaaf bij rode schoenen. Easy peasy, toch? Wat betreft nette veterschoenen; die kunnen goed onder een (business) casual outfit, maar misstaan ook zeker niet onder een pak.

Kleine voetjes, grootse dromen

Met een rood detail op je schoenen ben je de stoerste van de klas! Rood staat namelijk voor moed en kracht. Dat kun je wel gebruiken tijdens het ravotten en kattenkwaad uithalen. Combineren kan heel simpel, ze passen namelijk overal bij. Jongens kunnen rode sneakers dragen onder een gave jeans en voor meisjes hebben we toffe veterboots van KEQ. Veterboots zijn helemaal in dit seizoen en kunnen onder elke outfit! We hebben de vetste kicks voor je op een rijtje gezet.