SCHUURMAN SCHOENEN PRESENTEERT: KEQ DE KIKKER🐸

keq topbanner

TROTS OP ONS EIGEN MERK

Naast het uitgebreide assortiment met meer dan 80 merken is Schuurman Schoenen ook trotse eigenaar van de merken Visions, Choizz en KEQ. KEQ is een schoenenmerk met een zeer uitgebreide collectie voor jongens en meisjes. Sneakers, klittenbandschoenen, enkellaarsjes en noem maar op: bij KEQ zit het in de collectie. Ook voor de allereerste stapjes van jouw kleine ben je bij KEQ aan het juiste adres! De modellen zijn stoer, hip, sportief en modieus. Daarnaast zijn ze ook écht goed voor de voeten van kinderen. Perfecte pasvorm en een ideale maatvoering, gebaseerd op de allerlaatste trends! 

KEQ DE KIKKER🐸📖

Het beeldmerk van KEQ is een kikker. Waarom? Nou, net als bij KEQ schoenen zijn kikkers er ook in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn kikkers vrolijk, speels en watervlug; net als de kinderen die KEQ schoenen dragen! 

Bij Schuurman Schoenen hebben wij KEQ de kikker tot leven gebracht en zijn leven hebben wij vastgelegd in kinderboekje: KEQ heeft een jubelteen. 

“Kikker KEQ is een kleine avonturier en hij woont met zijn familie in de gezellige beek Lerkbel. Hij maakt van alles mee. Ga je mee op ontdekkingstocht? Trek je jas aan, doe je schoenen dicht en steek je neus in de wind. Spring, speel, loop, ren, klim en klauter dat het een lieve lust is. Net als je vriendje KEQ. Tot kwaak!” 

‘KEQ heeft een jubelteen’ is verkrijgbaar in al onze winkels en online in onze webshop

KEQ KLEURPLATEN ACTIE🎨

DE ACTIE IS VOORBIJ EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND 

--------------

Wauw, wat hebben wij prachtige tekeningen opgestuurd gekregen. Jullie zijn allemaal Picasso’s in de dop! Omdat wij de keuze zó moeilijk vonden om te maken, hebben wij hulp gevraagd aan Keq zelf🐸.. Ook hij vond het erg lastig om te kiezen, maar met z’n drieën zijn we er toch uitgekomen en hebben wij de eer om de winnaars bekend te maken.. 

🥁🥁*tromgeroffel*🥁🥁

Steven van Vliegen (6 jaar) 

Mats Tonis (4 jaar) 

Floor Luttikhuis (8 jaar) 

Van harte gefeliciteerd! Wij sturen jullie een e-mail voor verdere informatie. 

Wij willen iedereen bedanken voor het insturen van de tekeningen. Jullie hebben ontzettend je best gedaan en jullie tekeningen gaan een mooi plekje krijgen!