ONTMOET BUGATTI

LEES HIER ALLES OVER DIT GAVE HEREN MERK

topbanner blog bugatti

Ben je op zoek naar een veelzijdig merk dat van alle markten thuis is? Dan ben je bij Bugatti aan het juiste adres. In deze blog lees je alles over dit heren merk.

AL JAREN FAVORIET

Al sinds 1928 maakt Bugatti fantastische schoenen voor de heren. Bij de productie worden natuurlijke materialen gebruikt en is kwaliteit zeer belangrijk. De schoenen van Bugatti zijn stijlvol en vaak voorzien van mooie details. Daarnaast staat dit merk bekend om het comfort en ideale pasvorm. Ook de nieuwe voorjaarscollectie zit weer vol mooie modellen. Sportieve sneakers en veterschoenen, zomerse slippers, stoere boots, nette schoenen en mocassins. Kortom voor iedereen is er wat wils!

GEKLEED

Staat er een belangrijke afspraak op de planning of wil je er altijd tiptop uitzien? Dan zijn de nette heren schoenen van Bugatti een goede keuze. Blauw-, grijs- en bruintinten vullen al jaren het straatbeeld en zijn ook dit seizoen weer on-trend. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: een hoog suède model of laag leren model?

SPORTIEF

Ga voor de sportieve sneakers en veterschoenen als je meer van de casual look bent. Deze modellen zitten ontzettend lekker, waardoor je zorgeloos op pad kan. Vaak wordt dit geassocieerd met sufheid, maar dat is alles was Bugatti niet wil uitstralen. De modellen hebben een stoer karakter en zijn voorzien van subtiele details. Wil je eens wat anders? Ga dan voor de lentekleur geel!

Nog stoerder kom je voor de dag met boots van Bugatti. Deze modellen zijn eindeloos te combineren. De ultieme look creëer je door ze onder je favo jeans aan te trekken.

IDEAAL VOOR HET MOOIE WEER

Dit seizoen zijn mocassins een ware trend in schoenenland. Ook Bugatti heeft deze frisse wind over de collectie heen laten gaan. Ze zijn ideaal om tijdens het heerlijke voorjaarsweer aan te trekken. Combineer ze met een pantalon voor een chique look of met een denim voor een stijlvol/casual uitstraling. Mocht de zon volop gaan schijnen dan mogen de slippers van Bugatti niet ontbreken in jouw garderobe.

Wat jouw stijl ook is: de keuze is reuze. Dit merk mag je dus niet onopvallend aan je voorbij laten gaan. Kies je favoriet en shop ze online of in één van onze winkels.