Glow in the dark!

halloween topbannerDe afgelopen jaren heeft het zó hard gewaaid dat het Amerikaanse Halloween is overgewaaid naar Nederland. Op de avond van 31 oktober gaan kinderen de straat op voor trick-or-treat. Trek tijdens Halloween schoenen aan met lichtjes in de zool! Hiermee val je op en kunnen mensen jouw griezelige outfit nóg beter bewonderen. Met deze vette schoenen ben je gegarandeerd de stoerste uit de buurt!

Meisjes

Prinses, piraat, spook of heks? Dat je nog niet weet hoe je verkleed gaat, dat is niet erg. Zo lang je outfit maar matcht met deze te gekke veterschoenen en boots van Skechers en Geox De Twinkle Toes en Light Sparks van Skechers hebben zowel lichtjes op de neus als in de zool, die aangaan bij elke stap die je zet! Op de Geox Skylin zitten de lichtjes in de zool en de zijkant van de schoen. De schoenen zijn extra speciaal, omdat ze elastische veters en klittenbandsluiting hebben. Zo hoeven papa en mama jou niet te helpen met het aantrekken van je schoenen!  

Jongens

Ooit je schoenen opgeladen met een USB-stick? Met de Skechers E-Pro kan het! Als de lampjes uit je schoenen leeg zijn, kun je ze gemakkelijk weer opladen. Zo heb je extra lang plezier van je lichtgevende schoenen!

Of je nu op zoek bent naar zwarte, blauwe of groene schoenen; bij Schuurman Schoenen hebben we een groot aanbod lichtgevende schoenen van Geox en Skechers Er zit sowieso iets bij dat jouw Halloween kostuum helemaal afmaakt. Ga je dit jaar als zombie of komt je ware aard naar boven, boef?

Benieuwd naar de rest van de schoenen met lichtjes bij Schuurman Schoenen? Neem een kijkje op onze website! En als je met Halloween deze schoenen onder jouw kostuum draagt, vraag dan papa of mama of ze ons een foto willen sturen! Misschien verschijnt hij dan wel in onze Instagram stories!