SuB55: nieuw merk in de collectie

Ontdek de uitgebreide collectie van SuB55 en doe mee aan de super toffe win-actie!

Topbanner blog sub55

Nieuw, Nieuw, Nieuw

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Dat betekent veel nieuwe schoenen van onze topmerken. Maar we hebben goed nieuws! Wij hebben namelijk een super hip nieuw merk ingekocht: SuB55. Iedereen die de laatste trends volgt en er goed uit wil zien kiest voor SuB55. Met wisselvallig weer op komst, weet je vaak niet wat je aan moet doen. De uitgebreide collectie voor dames, heren en kids heeft voor elk weertype een geschikt paar: van sneakers, bikers tot hoge laarzen. Het weer kan je niet uitkiezen, maar je schoenen wel 😊!

SuB55

SuB55 houdt de trends scherp in de gaten en blijft innoveren en ontwikkelen voor een brede doelgroep. Het ontwerp is van Nederlandse bodem en de productie is mondiaal. SuB55 produceert op locaties waar oog is voor goede arbeidsomstandigheden en financiële voorwaarden. Wereldwijd wordt naar leesten en schoenmodellen gezocht om zo mooie, passende collecties samen te kunnen stellen die passen in het huidige modebeeld.

Win-actie: maak kans op een elektrische step

[WINNAAR IS BEKEND]


Om dit merk in te luiden hebben wij een super toffe win-actie opgezet. Bij aankoop van geselecteerde SuB55 schoenen maak je kans op een elektrische step (Veeley) t.w.v. €1.700,-.

Tussenbanner blog sub55 winactie step

De Veeley is de eerste elektrische step die op de Nederlandse wegen gebruikt mag worden én is super handig om van A naar B te reizen. Je hoeft niet met een mondkapje op in het openbaar vervoer of als alles weer “normaal” wordt in een overvolle trein of bus te stappen. Daarnaast ben je ook nog duurzaam bezig! De step is ook geschikt om een mooie tocht te maken in de vrije tijd. Wie wil dit nou niet winnen?

Je maakt kans door één van de geselecteerde SuB55 modellen te kopen. Online zijn de modellen te herkennen aan de wieber met ‘Actiemodel’ en in de winkels staan de modellen op de gepresenteerde A4-kaart weergegeven. Online maak je automatisch kans en in de winkel moet je het inschrijfformulier invullen. De actie loopt van maandag 7 september t/m zondag 20 september 2020. Uit alle deelnemers wordt één winnaar gekozen en hier nemen wij persoonlijk contact mee op! Rest je nog één ding te doen: duimen, duimen, duimen 😉.

Voorwaarden

De step is ontwikkeld met Europese goedkeuring en de uitgangspunten zijn: gebruiksgemak, comfort en sportiviteit. De Veeley is namelijk compact, licht, inklapbaar en geruisloos. Je pakt de step, stapt op en bent weg. Op de plaats van bestemming is het alleen nog een kwestie van inklappen en de step weg zetten in bijvoorbeeld de hal. Er zitten een aantal voorwaarden verbonden aan het besturen van de elektrische step. Deze worden hieronder opgesomd:

  • De bestuurder van de Veeley dient minimaal 16 jaar oud te zijn en in bezit te zijn van een geldig rijbewijs, bijvoorbeeld auto of scooter/bromfiets.
  • In veel steden binnen Nederland dien je het fietspad te gebruiken. Op bepaalde plekken mag je met de Veeley op de rijbaan rijden. Dit betekent dat er een helm gedragen moet worden.
  • De Veeley dient voorzien te zijn van een kenteken. Dit kan enkel wanneer de step is voorzien van een C.O.C. met uniek VIN nummer. Het kenteken dien je zelf aan te vragen en te bekostigen. Dit kan eventueel op www.veeley.nl.
  • Als gebruiker van Veeley moet jij je op de openbare weg houden aan de regels van fietsers.
  • De Veeley rijdt niet harder dan de toegestane snelheid van 25 km/u.
  • Zorg ervoor dat jij jouw Veeley goed verzekerd wanneer je de openbare weg op gaat. Dit dien je ook zelf te doen.

Veiligheid is erg belangrijk. Zorg daarom dat je altijd up to date bent met de laatste veiligheidstips rondom het gebruikt van de elektrische step. Veeley helpt je hiermee op weg met de safetycard.

Kijk op www.veeley.nl voor meer informatie.

De winnaar van de Veeley gebruikt de step op eigen risico, Schuurman Schoenen is niet aansprakelijk.