4 dagen feest!

Blog Jubilea Winkels

Deze week hebben we bij Schuurman Schoenen wat te vieren: een aantal van onze winkels is jarig! Enschede en Borne bestaan 15 jaar, Drachten bestaat 1 jaar en de winkel in Leeuwarden zit dit jaar 1 jaar in hun nieuwe pand! Hier zijn wij ontzettend trots op en daarom hebben we een feestelijke actie in deze winkels.

RAD VAN FORTUIN

Kom naar één van deze winkels tijdens de feest vierdaagse en draai je korting met Rad van Fortuin. Het Rad van Fortuin staat van 9 oktober tot en met 12 oktober in Borne en Drachten; en van 10 oktober tot en met 13 oktober ontvangen wij je graag in Enschede en Leeuwarden.

HOE WERKT RAD VAN FORTUIN?

Shop een paar schoenen uit onze collectie en draai, voordat je gaat afrekenen, aan ons Rad van Fortuin. Je hebt altijd prijs! De korting kan oplopen tot wel 50% en wordt over je gehele aankoop verrekend. Naast de kans op de korting die direct voor je verrekend wordt, maak je ook kans op drie kortingsbonnen ter waarde van 20%. Deze hoef je uiteraard niet direct te besteden.

Naast je gedraaide korting krijg je bij aankoop van een paar schoenen een herbruikbare Schuurman Schoenen tas cadeau.

Koop je een paar kinderschoenen? Dan is het EXTRA feest! De eerste 100 betalende klanten krijgen namelijk een gratis bal! Wees er snel bij, want OP = OP!

Wie komt er met ons het feestje vieren?

VOORWAARDEN

Elke klant mag bij aankoop van een paar schoenen één keer draaien. De korting die je draait is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingsbonnen.