DE PERFECTE SCHOENEN VOOR THUISWERKEN: WARMBAT PANTOFFELS

De pantoffels van Warmbat zijn ideaal wanneer je vanuit je huis aan het werk bent. De binnenvoering is van 100% merino schapenwol, dat je voeten heerlijk warm houdt. Zo is dat thuiswerken zo vervelend nog niet😉

topbanner warmbat

WARMBAT PANTOFFELS

Het begint nu buiten echt op het najaar te lijken.. De hoogste tijd voor een paar heerlijk warme pantoffels! In onze collectie hebben wij een ruim aanbod voor dames en heren van het merk Warmbat. Dit merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen, zodat je thuis in een heerlijk zachte pantoffel kan stappen die ook nog eens voldoende ondersteuning biedt.

Warmbat is één van de oudste fabrikanten van sheepskin footwear. Door de gekozen materialen, het ambachtelijke vakmanschap en de gestelde kwaliteitseisen qua ontwerp blijft dit merk zich onderscheiden. Vanaf het allereerste begin gebruikt Warmbat uitsluitend 100% Merino schapenwol. Deze wolsoort heeft temperatuur regulerende eigenschappen, waardoor de pantoffels zowel in de zomer als in de winter te dragen zijn. Het is een tijdloze pantoffel: warm, stoer en vooral heel comfortabel!

Bij Warmbat is comfort echt het uitgangspunt voor elke pantoffel. Het wol dat wordt gebruikt is veerkrachtig, zacht en van nature temperatuur regulerend. Ze zijn een natuurlijke thermostaat voor je voeten door de ademende vezels. De vezels zijn hol en kunnen tot 30% van hun eigen gewicht aan vocht absorberen, zonder dat het vochtig aanvoelt. Ongeacht de weersomstandigheden. In de winter resulteert dit in een natuurlijke isolator, doordat de lucht tussen de vezels jouw lichaamswarmte vasthoudt. Nooit meer koude voeten..

DE NIEUWE SCHOENENTREND

Je kunt wel stellen dat we in 2020 een nieuwe schoenentrend hebben ontwikkeld. Nu we massaal thuiswerken is een goed paar pantoffels zeker geen overbodige luxe. Niet iedereen beschikt immers over vloerverwarming.. Moet jij nog even wennen aan deze schoenentrend? Niet nodig! Niemand ziet je voeten tijdens een videocall met collega’s. En al zouden ze wel zichtbaar zijn: rock them! Een paar Warmbat pantoffels mogen wat dat betreft zeker gezien worden. De warme kleuren, het warme wol: wij kunnen wel aan deze trend wennen! 😉

LAAT DE WINTER MAAR KOMEN

Een winter met échte sneeuw is alweer een tijdje geleden. Toch hopen we er stiekem wel weer op. Niks is fijner dan lekker binnen zitten, verwarming aan, kaarsjes aan én een paar warme pantoffels aan de voeten. Met de pantoffels van Warmbat zijn koude voeten verleden tijd!

Nog een tip van ons: geef Warmbat pantoffels cadeau tijdens de feestmaand! Met dit cadeau zit je sowieso goed en sla je nooit de plank mis. Zowel voor hem, als voor haar!

Kachel aan, warme chocomelk en heerlijke pantoffels: laat de winter maar komen! ❄️