Bekijk hier de folder van ARA

topbanner ARA folder

De eerste blaadjes vallen van de boom en dat kan maar één ding betekenen: het is herfst! En een nieuw seizoen betekent nieuwe schoenen, toch? Bekijk de nieuwe folder van ara en Jenny. Deze staat namelijk vol leuke modellen.

ENKELLAARSJES

Ze zijn mooi, komen in allerlei kleuren en lopen fantastisch. We hebben het natuurlijk over de nieuwe enkellaarsjes! Ze komen in warme herfstkleuren zoals okergeel, cognac en blauw. En of je nu gek bent van platte laarsjes of enkellaarsjes met een hak; ara voldoet aan je verwachtingen. Draag ze bijvoorbeeld onder een rok of jurkje. Ook onder een jeans of pantalon staan de enkellaarsjes fantastisch.

Ga je een dagje weg, maar ben je bang dat je dat op enkellaarsjes niet volhoudt? Geen zorgen! De enkellaarsjes van ara hebben een soepele zool; hierdoor zitten ze extra comfortabel en is jouw dagje weg makkelijk vol te houden!

VETERSCHOENEN

In de folder staan verschillende veterschoenen. Hoge veterschoenen zijn helemaal hip en daar weten ze bij ara en Jenny alles van. De hoge veterlaarsjes uit de folder zijn bedekt met een velours bloemenpatroon en houden je enkels gegarandeerd warm deze herfst en winter. Naast de hoge veterlaarsjes staan er ook een aantal sportieve hoge en lage veterschoenen in de folder. De veterschoenen zijn stuk voor stuk voorzien van een rits wat aan- en uittrekken extra gemakkelijk maakt. Hoog, laag, zwart, groen, rood of misschien een schoen met panterprint? Waar je ook voor gaat, je gaat altijd modieus én comfortabel op stap.