ADVENTSKALENDER

TEL MET ONS AF NAAR KERST EN MAAK KANS OP TE GEKKE PRIJZEN

topbanner adventskalender

Het is ondertussen een begrip geworden: de adventskalender. Elke dag een vakje openmaken in de hoop dat er wat leuks achter zit.. Veel mensen kopen rond de feestdagen een adventskalender met heerlijke chocolaatjes. Bij Schuurman Schoenen pakken we het grootser aan. Hoe? Lees dan snel verder!

Met onze adventskalender tel je op een leuke manier de dagen af tot de mooiste tijd van het jaar: kerst! 24 dagen hebben wij te gekke win-acties. Elke dag geven wij een mooie prijs weg via onze Facebookpagina! Het enige wat jij hoeft te doen is de opdracht van de dag uitvoeren voor de prijs die jij in de wacht wil slepen.

Maak bijvoorbeeld kans op één van de 26 paar schoenen van verschillende topmerken, goedgevulde goodiebag van Mexx t.w.v. €300,--, een sporthorloge , een sporthorloge en leuke gezelschapsspellen. Kortom; te gekke prijzen die jij wil winnen! Benieuwd naar meer? Houd dan tussen 1 december en 24 december onze Facebookpagina nauwlettend in de gaten. Misschien win jij dan wel onze hoofdprijs..

24 leuke verrassingen, 24 geluksmomenten!


Mede mogelijk gemaakt door: Giga, Warmbat, aqa, Rehab, Bergstein, Bjorn Borg, Gaastra, Australian, Mexx, PS, Poelman, Ecco, Rieker, Puma, Mustang, Red-Rag en Happy Socks.