De Rieker Collectie

MET RIEKER GA JIJ COMFORTABEL HET NAJAAR IN.

Blog Rieker topbanner

Een nieuw seizoen betekent nieuwe schoenen. Voor wie op zoek is naar trendy modellen zonder het comfort op te geven, gaat voor Rieker! Sinds 1874 ontwikkelt Rieker schoenen waar jij je goed bij voelt. Of je nu een wandeling maakt, veel moet staan of op bezoek gaat bij familie: met Rieker zit je altijd goed. Veel Rieker schoenen hebben een speciaal anti-stress systeem. Dit houdt in dat de schoen een optimale schokdemping heeft, een maximum aan flexibiliteit, een minimum aan gewicht en extra ruimte en comfort voor alle houdingen. Jij kan zorgeloos op pad! Wij hebben goed nieuws! De nieuwe collectie is binnen. Naast comfortabel zijn de modellen ook erg hip en van deze tijd.

DAMES

Voor dames zien we veel stoere boots, enkellaarsjes en veterschoenen. Veel modellen zijn opgeleukt met details. Vooral de sierrits is populair! Daarnaast zie je veel lak en om een panterprintje kunnen we niet heen. De najaarskleuren zijn groen, geel en we zien veel bruintinten. Al jaren wordt het straatbeeld gevuld met zwarte modellen. Ook deze all-time favorite kleur zie je bij de dames collectie terugkomen. Het voordeel van deze kleur is dat ze met jouw favoriete outfit te matchen zijn. Kies jij dit najaar voor een gewaagdere look? Ga dan voor de rode lak veterboot. Dit is een echte eyecatcher en draag je met een jeans of jurkje.

HEREN

De kleuren cognac, zwart en grijs voeren de boventoon bij de heren collectie. De modellen zijn hierdoor goed te combineren met elke najaarsoutfit. Wanneer je op zoek bent naar een fijne instapper, dan zit je bij Rieker goed. Houd jij meer van een sportieve look? Ga dan voor de sneakers die in de nieuwe collectie zitten. Ideaal voor het herfstachtige weer zijn de hoge veterboots. Hiermee kan jij de wind en regen trotseren.

Voor welk paar ga jij? Kijk ook eens in onze Rieker folder voor meer inspiratie.