NIEUW MERK BIJ SCHUURMAN SCHOENEN

nullNIEUW BIJ SCHUURMAN SCHOENEN: FITFLOP

Voor zomer 2019 heeft Schuurman Schoenen een nieuw merk ingekocht: FitFlop. Nou ja, nieuw kunnen we het niet helemaal noemen. Het is meer ‘terug van weggeweest’. Dit populaire merk is pas sinds 12 jaar op de markt, maar heeft al een grote fanbase weten op te bouwen. Niet zo gek, want op deze slippers wanen je voeten zich in wellness. 

COMFORT VAN FITFLOP

Dit merk ziet hun jonge bestaan als een groot voordeel. Hun ‘nieuwigheid’ zorgt er voor dat ze nog durven te dromen. Met een frisse blik kijken zij naar schoenen en geloven ze dat wanneer je voeten zich fantastisch voelen, je de wereld aankan. In 2006 zijn de slippers ontwikkeld door Marcia Kilgore. Zij had als doel de meest comfortabele schoen ter wereld te ontwerpen. Daarvoor is zij gaan samenwerken met twee Engelse biomechanici en samen creëerden zij de Microwobbleboard™-middenzool. Deze zool verspreidt de druk onder de voet en vult de natuurlijke bewegingen van het lichaam aan. Tevens worden schokken opgevangen, waardoor je optimaal comfort ervaart. 

SLIPPER COLLECTIE

Het merk richt zich vooral op slippers en hier bestaat de collectie van Schuurman Schoenen dan ook uit. Nu het mooie weer in aantocht is, wordt het hoog tijd voor nieuwe slippers. Met de slippers van FitFlop ben je verzekerd van hoge kwaliteit, goede ondersteuning en een onwijs comfortabel voetbed. FitFlop staat daarnaast bekend om hun licht gewicht slippers en ultieme afwikkeling van jouw voeten. 

Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze nu online