MEXX: EVERYTHING SHOULD BE XX

LEES HIER ALLES OVER DIT MERK EN DE TE GEKKE WIN-ACTIE

topbanner mexx

Mexx: iedereen kent dit hippe schoenenmerk. Het is in 1986 ontstaan uit twee bestaande merken van designer Rattan Chadha. Hij voegde zijn herenmerk ‘Moustache’ en damesmerk ‘Emanuelle’ samen en verzegelde het met twee kussen (xx), Mexx was geboren.

Mocht je hierdoor hebben gedacht dat Mexx werd ontworpen aan de Franse kust dan heb je het mis. Mexx heeft namelijk Nederlandse roots. Zij maken casual schoenen volgens de laatste trends, maar dan superdraagbaar en eigentijds. Deze schoenen verdienen een plekje in jouw schoenenkast. Benieuwd geworden naar meer? Lees dan snel verder!

ELEGANT EN EIGENTIJDS

De omschrijvingen ‘trendy’, ‘stijlvol’ en ‘geschikt voor elke gelegenheid’ zijn typerend voor de dames modellen van Mexx. De inspiratie halen zij uit de energie en drukte van de stad. Hierdoor zijn de modellen on-trend, maar behouden ze hun tijdloze look. Mocht je denken dat dit saai is, dan heb je het mis. De modellen zijn namelijk voorzien van subtiele details. Hierdoor zijn ze net even anders.

KIES JOUW FAVORIETE KLEUR

De populaire kleuren wit, zwart en blauw zie je veel terug op de modellen. Ook heeft Mexx de beige tinten verwerkt in de sneakers. Deze nieuwe kleur mogen we niet onopvallend aan ons voorbij laten gaan en dat heeft Mexx begrepen. Wil je voor een gewaagdere look gaan dit seizoen? Kies dan voor de sneaker in goudkleur. Let’s rock them!

MIX EN MATCH

Eén ding is zeker, bij de Mexx modellen geldt: less is more. Het voordeel hiervan is dat ze met jouw favoriete outfit te combineren zijn. Of je nu een jeans, sweatpants of jurkje aan hebt, mis-matchen is onmogelijk! Het minimalistische zorgt er voor dat jij het stralende middelpunt bent!

Bekijk hier de hele voorjaarscollectie vol mooie pareltjes en shop jouw favoriet! Tot en met 30 juni 2021 maak je zelfs kans op een te gekke prijs.

MEXX WIN-ACTIE

Om de nieuwe collectie te vieren komt Mexx met een leuke win-actie. Wat houdt dit in?

Bij aankoop van een paar Mexx schoenen in één van onze winkels ontvang je een flyer met QR-code. Scan de code en vul jouw gegevens in of ga direct naar https://www.mexx.com/nl/winabike om je gegevens in te vullen. Op deze manier maak jij kans op een Mexx e-bike (t.w.v. €1499,-) én een Mexx kledingpakket naar keuze t.w.v. €250,-. Iedere maand kiest Mexx 4 winnaars uit. Kijk op https://www.mexx.com/nl/winabike voor meer informatie én voor de actievoorwaarden.actievoorwaarden mexx