Goede voornemens: ga wandelen!

Topbanner blog wandelenVeel mensen maken goede voornemens aan het einde van het jaar. De één wil afvallen en een ander wil misschien meer bijdragen aan goede doelen. Wat veel mensen zich voornemen voor het nieuwe jaar is meer wandelen, maar waarom zou jij dat ook moeten doen?

Wandelen is extreem goed voor je lichaam. Je bouwt er gestaag een conditie mee op, het verbrandt calorieën, het is goed voor je hart en bloedvaten, goed voor je geheugen en ga zo maar door. Behalve dat wandelen zo goed is voor je lichaam, is het ook nog makkelijk om op te pakken en kost het bijna geen geld. De enige investering zit hem in een paar goede wandelschoenen. Eén ding is zeker: voor elke wandeling, groot of klein, moet je bij Schuurman Schoenen zijn!

Voor wandelen heb je allemaal verschillende schoenen. De ene voet is de andere niet. Daarom kunnen sommige wandelaars prima overweg met een paar schoenen van Wolky, waar een ander misschien de ondersteuning van een merk als Grisport wenst. We hebben een aantal modellen voor je opgedeeld in levels van ondersteuning, maar ga vooral naar één van onze winkels om een aantal modellen te proberen. Onze collega’s staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste schoen.

Enthousiast geworden over wandelen? Bekijk hier onze collectie wandelschoenen of kom langs in één van onze winkels. Namens Schuurman Schoenen wensen we je al het goeds voor 2020 en succes met alle goede voornemens!