GAVE KINDERSCHOENEN

ONTDEK ZE HIER

Topbanner kinderschoenen

De afgelopen tijd zijn er veel taarten en cup cakes gebakken, zijn alle spelletjes minstens één keer gespeeld en is de vraag “Ik weet niet meer wat ik moet doen” meerdere keren naar je hoofd geslingerd. Met het voorjaar op komst kan je de kids weer lekker naar buiten sturen: het uitrazen kan beginnen! Hoe klein ze ook zijn, ze willen goed voor de dag komen en mooie schoenen mogen dan niet ontbreken. Wij hebben heel veel nieuwe modellen binnen gekregen waar zeker een favoriet tussen zit (en ze kunnen gelukkig tegen een stootje 😉). Lees snel verder en ontdek!

NOOIT MEER ZOEK

De sneakers van Puma, SuB55, Shoesme, Nike, Skechers en Keq zijn voorzien van felle kleur details waardoor jij jouw stoere jongen of meid overal kan terug vinden. Zelfs als ze zich verstoppen in de struiken. 😉 Fel geel, groen, oranje, blauw, rood of roze: geen accent en kleur is te gek. Wij houden van deze kleurenmix! De schoenen zijn net even anders dan normaal, maar toch worden de kleuren subtiel gebruikt en is het overgrote deel neutraal. Combineer ze met een jeans of jurkje en jij steelt sowieso de show! Laat de kleurdetail van je schoen terugkomen in een ander kleding stuk voor een daar-kunnen-we-niet-omheen look.

tussenbanner blog kinderschoenen felle kleuren

BEESTENBOEL

Ook komend seizoen zijn de dierenprintjes weer onverslaanbaar. Keq, SuB55, Fila, Vingino en Vans hebben hier goed op ingespeeld. De modellen zijn namelijk voorzien van een super leuke luipaard- of zebraprint detail. Wil jij het “RAWR” gevoel volledig ervaren? Kies dan voor een all-over dierenprint. Of je nu met vriendinnetjes op het schoolplein gaat spelen, koppeltje duikelt of aan het tutten bent, deze modellen kan je altijd dragen!

tussenbanner blog kinderschoenen beestenboel prints

STOERE BOYS OPGELET

Voor de jongens geldt dit seizoen: stoer, stoerder, stoerst! Om de modellen van Nike, New-Balance, Skechers en Red-Rag kunnen we niet heen. Eén ding is zeker: het kleurgebruik zorgt ervoor dat het niet tuttig gaat worden. Jij bent ready om met je vriendjes de buurt onveilig te maken, te klimmen en klauteren, een potje voetbal te spelen en te crossen. Stiekem is je vader jaloers op zulke gave schoenen!

tussenbanner blog stoere kinderschoenen

Onze collectie bestaat uit veel toffe modellen voor jongens en meisjes. Neem dus snel een kijkje online of kom naar één van onze winkels en shop je favoriet! Laat we dit voorjaar samen de nieuwe modellen rocken!