De actie is gesloten, de winnaar is bekend gemaakt op Facebook

Stuur een échte Schuurman Schoenen ansichtkaart!

Zet jouw moeder in het zonnetje!

Topbanner blog moederdag

Aanstaande zondag is het weer Moederdag en dat is de dag van het jaar om jouw (schoon/bonus-)moeder, oma of tante in het zonnetje te zetten! Natuurlijk is het altijd een goed moment om te laten weten hoe trots je op haar bent of hoeveel je van haar houdt, maar op Moederdag doen we allemaal net dat beetje extra 😉.

FACEBOOK ACTIE

De actie is gesloten, de winnaar is bekend gemaakt op Facebook

Wij helpen jou graag een handje om jouw moeder in het zonnetje te zetten en daarom hebben wij een te gekke win actie op Facebook staan. Tag jouw moeder in de post en laat weten waarom je trots op haar bent. Zondag 10 mei, op Moederdag, maken wij maar liefst 10 winnaars bekend die een paar schoenen naar keuze winnen! Doe jij ook mee?

Tussenbanner blog moederdag

STUUR EENS EEN KAARTJE

Anno 2020 is het makkelijker dan ooit om met elkaar in contact te blijven via de telefoon en het internet. Wie stuurt er nou nog een kaartje? Juist omdat het “uit de mode is” is het extra leuk om wél een kaartje te sturen naar degene die je lief is of gewoon om hem/haar te verrassen!

Bij Schuurman Schoenen hebben wij een aantal ansichtkaarten ontworpen die je kan versturen, bijvoorbeeld met Moederdag! Stuur je moeder een kaartje en laat haar weten dat je aan haar denkt. Zo kun je op afstand toch een beetje samen zijn. Natuurlijk kun je onze kaarten ook sturen naar je vriendin, zus, broer, klasgenoot, collega of wie jij maar wil. Wedden dat ze dat super leuk vinden?!

Je kan onze kaarten hieronder downloaden. Print ze uit op dik papier of plak ze op een stuk karton voor extra stevigheid. Schrijf jouw tekst er op, plak de postzegel er op en stop hem in de brievenbus. Nu is het tijd om te wachten tot de kaart wordt bezorgd en daarmee een glimlach op het gezicht van degene die jij hebt verrast ❤️